kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Yakuza hadım etti' iddiasına canlı cevap

Güney Kore'de, mafyanın hadım ettiği öne sürülen şarkıcı, iddiayı yalanlamak için basın toplantısında pantolonunu açmaya kalktı..
Güney Kore'nin "emektar" şarkıcılarından Na Hoon-a, magazin basınında çıkan "Erkeklik organı, birlikte olduğu kadının, mafya lideri erkek arkadaşı tarafından kesildi" iddialarını canlı yayında yalanlamaya kalkıştı. Bir derginin ortaya attığı iddiaya göre, 61 yaşındaki Na Hoon-a gençliğinde "Yakuza" olarak bilinen Japon mafyasının liderinin aktris kız arkadaşıyla aşk yaşamaya başladı. Yasak ilişkiyi öğrenen Yakuza lideri de, Na Hoon-a'nın erkeklik organını kesti. Ünlü şarkıcı bir hastanede gizlice ameliyat yaptırarak kesilen cinsel organına dikiş attırdı.

GAZETECİLER MANİ OLDU
Dün başkent Seul'deki bir hotelde basın mensuplarını ağırlayan ünlü şarkıcı, salona sinirli bir şekilde girerek önce, "Bugün ben konuşacağım, siz dinleyeceksiniz" dedi. Hakkında çıkan tüm söylentileri kesin dille yalanlayan Na Hoon- a, bir anda oturduğu sandalyenin üzerine çıkarak pantolonunun önünü açmaya kalkıştı. "İlla size göstermem mi gerekir? Yoksa inanacak mısınız?" diyen şarkıcıya gazetecilerin "Hayır. Size inanıyoruz" diyerek engel olması üzerine, öfkeli şarkıcı yatıştırılarak erkeklik organını göstermekten son anda vazgeçti.