kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beni anneannem yetiştirdi evlendiğimde bakireydim

- Bir şeyi merak ediyorum. Aranızdaki cinselliği?
- O.T:
Hiç problem olmadı. Bizim sorunumuz yok.
- J.D.T: Yok, evet!
- O.T: Çok mutluyum

- Yani Viagra gibi bir şeye ihtiyaç hissettiniz mi?
- O.T:
Şimdiye kadar ihtiyaç hissetmedim. Cinsellik tek taraflı olmaz. Sizi cezbeden bir şey varsa, sizi kendine çeken bir şeyler varsa, siz erkeklik fonksiyonunuzu uygularsınız. Bunun yaşla ilgisi yoktur, insanların birbirine yaklaşmasıyla, sevgiyle ilgisi vardır. Hayatımda elini tutmadığım insanlarla bir gecelik kaçamaklar yapmadım.
- J.D.T: Bak, yapmışsan onlar ortaya çıkabilir Osman!
- O.T: Hayatımda kadınlar oldu ama bir gecelik ilişkilerim olmadı. Evvela sevmeliyim, hissetmeliyim. Sohbetinden, aklından, emin olmalıyım ki yatağa girebileyim. Üstelik genlerime güveniyorum.
- J.D.T: Evlendiğimde bakireydim.
- O.T: Çok önemli bir şey! Bu fırsat kaçar mı! İki sene arkadaşlık ettikten sonra evlenene kadar elimi sürmedim. "Lütfen bana saygı göster, bunu evlendiğimiz güne saklıyorum," dedi.
- J.D.T: Şu anda saçma sapan geliyor. Annemlerin de öyle bir baskısı yoktu. Beni anneannem yetiştirdi.
- O.T: Ve o zaman dedim ki "Osman aman kaçırma!" İki sene evliya gibi yaşadım. Neler çektim, ama kendime söz verdim. Hiçbir kadına da bakmadım. Bu kadar namuslu, dürüst, net bir insana karşı gizli olamazdım. Jülide'yi çok sevdim, istedim, hatta Jülide'yi kapıp başka bir yerde, mesleğimi filan, her şeyi bırakıp, orada yaşamak istedim. Biliyordum ki o beni mutlu edecek, ben de onu mutlu edeceğim.

- Ailenizle evliliğiniz arasında başka ne gibi sorunlar yaşadınız?
- J.D.T:
Annem Osman'ı aşağılıyordu, ondan bahsederken. Osman'ı seçtiğim için beni aşağılıyordu. Yani Osman futbol yazarı değil de, profesör olsaydı, annemler için daha kabul edilebilir olurdu.
- O.T: Yani başarılması zor bir evlilikti bizimki. Şimdi en iyi arkadaşlarımdan biri Jülide'nin annesi. Mutlu olduklarını zannediyorum. Çünkü kızlarına, onlar gibi gözünün içine bakarak bir hayat geçirtiyorum. Hayatımda duymadığım kadar 'Seni seviyorum'u duydum Jülide'den. Günde 10 kez "Seni çok seviyorum," der mi, insan!

- Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?
- J.D.T:
Düşünüyorum. Ama daha yeni evliyiz.
- O.T: Hiç fark etmez benim için. Çocuk mutluluktur. Sorunları da olur çocuğun ama mutluluktur. İstiyorum tabii Jülide'den çocuk. Daha çok sorumluluk ona. Benim vadem giderek yaklaşıyor. Ama şimdi çok mutlu bir evliliğimiz var. Çocuk bunu sarsabilir... Çünkü çocuğun yetiştirilme tarzında Jülide ile karşı karşıya gelebileceğimizi düşünüyorum.