kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 İtirazım Var
13:20 Kadın Olmak
15:10 Çocuklar Duymasın
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi Sıla
22:00 Yerli Dizi Hatırla Sevgili
00:10 Karayılan (Tekrar)
 
13:20 Kadın Olmak
KADIN OLMAK atv 13.20 .
Berna Laçin'in sunduğu 'Kadın Olmak' programına Dolunay Soysert ile Avrupa Yakası'nın Cem'i; Levent Üzümcü konuk oluyor. Keyifli bir sohbete tanık olacağınız programda ayrıca 'Bulgurlu kaygana ve Limonlu Cheese Cake' tarifleri verilecek.
 
20:00 Yerli Dizi Sıla
Boran, eşi Sıla'yı Osman'ın namlusuna hedef olmaktan kurtaramayacak!.
Sıla'da nefesler tutuluyor. Bu akşam; Zeynep'le restleşen Sıla, artık bir şeyler yapmak üzere harekete geçer. Boran'a, Mardin'e dönmeyi teklif eder. Ancak Boran kabul etmez.

Esma'nın eline koz geçti
Sıla'dan intikam almak isteyen Esma, Zeynep'le görüşmeye gider. Görüşmede eline önemli bir koz geçer. Bu arada Sıla'nın töre hükmünü uygulayacak olan Osman, her fırsatı değerlendirmeye hazırdır. Boran her türlü önlemi alır ama Sıla, Osman'ın namlusuna hedef olmaktan kurtulamaz. atv 20.00
 
22:00 Yerli Dizi Hatırla Sevgili
Rüya hala kayıptır... Yasemin ve Ahmet perişan bir haldedir. Ama onları iyi bir haber beklemektedir.
Hatırla Sevgili'de gözyaşları dinmek bilmiyor. Rüya kaybolduğundan beri Yasemin'in gözüne uyku girmez. Ama Ahmet ve Yasemin'i iyi bir haber beklemektedir... Güzide bir yandan Yasemin'i teselli etmeye çalışırken diğer yandan da doğacak bebeği için heyecanlanır. Güzide bebek odasının bir bölümünü de Rüya için hazırlar.

TAHLİL SONUÇLARI ŞAŞIRTTI
Mahir ve arkadaşları, cezaevindeki arkadaşlarını kurtarmak için yeni eylemler planlar. Hedefleri İsrail Başkonsolosu'nu kaçırmak karşılığında da Deniz Gezmiş'lerin serbest bırakılmasını sağlamaktır. Bu arada Selma, günlerdir halsiz olan Defne'yi dispansere götürüp tahliller yaptırır. Ancak gelen tahlil sonuçları hepsini çok şaşırtır. atv 22.00