kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

İşte Tarkan'ın 5 milyon $'lık villası

Tarkan, 1.8 milyon dolara satın aldığı villayı, yaklaşık 3.2 milyon dolar harcayarak kendi zevkine göre yeniden inşa ettiriyor. Nisanda villaya taşınmayı planlayan Tarkan, Maldivler dönüşü hemen inşaatını kontrol etmeye gitti.
Tarkan'ın, geçen yıl Tuncer Öztarhan'dan 1.8 milyon dolara satın aldığı villa hakkında çok şey yazılıp çizildi ama bunların birçoğu gerçeği yansıtmıyor. Tarkan'ın Tarabya sırtlarındaki villasıyla ilgili gerçekleri benden öğrenin istedim. Bir kere, bazı gazetelerin yazdığı gibi villanın inşaatı bitmiş değil. Tarkan ancak nisan ayında yeni yuvasına taşınabilecek. Gelelim detaylara; Tarkan geçen yaz aldığı villanın içini tamamen yıktırıp dört duvar bıraktıktan sonra mimar Can Uras'a (Bazı gazetelerin yazdığı gibi Amerikalı değil Türk mimarla çalışıyor) teslim etmiş. Tarkan, villanın içinin kendi zevkine göre yeniden inşa edilmesi için ise 3.2 milyon dolar harcıyor.

Türk hamamı yaptırıyor!

Peki villada 3.2 milyon dolara neler yapılacak? Dört katlı olan villanın en alt katına Amerikan mutfak, spor salonu ve bir de Türk hamamı yapılıyor. Askerden geldikten sonra ilk iş olarak Cağaloğlu Hamamı'na giden Tarkan, anlaşılan artık hamam keyfini evinde yapacak. Giriş katında sadece salon olacak. Girişin üstünde üç tane misafir odası, banyo, tuvalet olacak. En üst kat ise tamamen Tarkan'a ait. Orada büyük bir yatak odası ve bir de stüdyo yer alacak. Yalıtım malzemeleriyle kaplanan stüdyo, profesyonel kayıtların yapılabileceği elektronik sistemle donatılıyor. Tarkan, villanın arka tarafına ise açık bir havuz, jakuzi ve sauna yaptırıyor.

Milliyetçiliği tutmuş!

Tarkan, "Türk malı yerli malı, onu herkes kullanmalı" deyip villanın inşaatı ve dekorasyonunda kullanılan bütün malzemelerin Türk malı olmasını istemiş ve mimar da ona göre malzeme seçmiş. Buna rağmen, 3.2 milyon dolar harcandığına göre nasıl bir villa olacağını artık siz tahmin edin. Tarkan'ın yıllardır hayalini kurduğu Boğaz manzaralı villasının üzerine titrediğini duyuyorum. Sürekli inşaatı denetliyormuş. Hatta pazartesi günü Maldivler'den gelir gelmez soluğu villasında almış. İnşaatı kontrol edip mimar ile konuşmuş. Yeni yuvasına taşınmak için sabırsızlanan Tarkan'a mimar Can Uras, "En geç nisan sonunda taşınırsın" demiş.