kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Son çarpan kişi durdu.... Erol Çalışkan (sağda) olay yerinde öldü. Çalışkan'a son olarak çarpan Doç. Dr. Serdar Ongan "Çok üzgünüm" dedi.

Kemersiz yolcu uçtu karşı şeritte ezildi

Erdoğan YAPIK SABAH
Bariyerlere çarpan araçtan fırlayarak karşı şeride düşen yolcuya, yoldan geçen diğer otomobiller çarptı. Kemersiz yolcunun cesedi yaklaşık 200 metre sürüklendi..
İstanbul Boğaziçi Köprüsü çıkışı Harem sapağında önceki gün saat 22.30'da meydana gelen trafik kazasında, arkadaşlarıyla gittiği akşam yemeğinden dönen 23 yaşındaki Mahmut Karakoyun'un kullandığı otomobil sol şeritte seyir halindeyken bariyerlere çarptı. Otomobil takla atarken ön sağ koltukta oturan Erol Çalışkan (22) camdan fırlayarak yolun karşı şeridine düştü. Çalışkan'a yoldan geçmekte olan diğer otomobiller çarparak 200 metre kadar sürükledi. Erol Çalışkan'a son olarak otomobiliyle çarpan İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Serdar Ongan "Neye çarptığımı anlayamadım. Aniden yerde duran bir şeye çarptığımı farkettim, durunca da bunun bir ceset olduğunu gördüm. Birçok araç üzerinden geçmiş. Çok üzgünüm" diye konuştu.

'BİR ARAÇ SIKIŞTIRDI'
Kaza yapan otomobilde bulunan Mahmut Karakoyun, Serdar Nasıroğlu (21) ve Haydar Narin de (20) yaralı olarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazada hayatını kaybeden Erol Çalışkan'ın cesedi Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, kazayı gören vatandaşlar, Mahmut Karakoyun'un kullandığı otomobilin başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldığını iddia etti.
Haberin fotoğrafları