kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aktör Kiefer Sutherland tahliye edildi

Yeni Haber
Televizyon dizisi "24"teki Jack Bauer rolüyle Emmy ödülü kazanan ünlü aktör Kiefer Sutherland, alkollü araç kullandığı ve şartlı tahliye kurallarını ihlal ettiği için yattığı cezaevinden tahliye edildi.

Kaliforniya'nın Glendale Şehir Cezaevi'ndeki 48 günlük cezasını tamamlayan 41 yaşındaki Keifer Sutherland, ayrıca 5 yıl gözetim altında olacak ve 6 ay boyunca haftada bir terapi seanslarına katılacak.

Glendale polis yetkilisi John Balian, aktörün kendilerine hiçbir sorun çıkarmadığını ve herhangi bir konuda şikayette bulunmadığını belirterek, Sutherland'ın zamanının çoğunu cezaevinin çamaşırhanesinde görevli olarak geçirdiğini ifade etti.

İçkiliyken araç kullandığı için 2004 yılında suçlu bulunan ve bu nedenle gözetim altında olan Sutherland, buna rağmen geçen yıl eylül ayında aynı suçu işlemekten dolayı tutuklanmıştı.

Ünlü aktör Donald Sutherland'ın oğlu olan Keifer, ekim ayındaki mahkemesinde alkollü araç kullanmaktan 30 gün, şartlı tahliye kuralını ihlal etmekten ise 18 gün ceza almıştı.

Fox televizyonunun dizisi "24"ü geçen yıl ortalama 13,5 milyon kişi izlemişti. Dizinin yedinci sezonu ise bu ay gösterime girdi.