kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 İtirazım Var
13:20 Kadın Olmak
15:10 Çocuklar Duymasın
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Sinema Shrek
21:50 Yerli Dizi Karayılan
00:00 Özel Hat
 
00:00 Özel Hat
'Özel Hat' Sinop'a gitti, Parmaklıklar Ardında dizisinin sırrını çözdü. Gardiyan Tahsin'in katili kim? Müthiş ipuçları bu gece atv'de.
Fatoş Seğmen'in sunduğu 'Özel Hat' magazin gündemine bomba gibi düşecek flaş haber ve görüntülerle bu haftaya da damgasını vuracak! İşte gündemindeki olaylar:
* Parmaklıklar Ardında'daki sır çözülüyor... 'Özel Hat' Sinop'a gitti ve Gardiyan Tahsin'in katilini araştırdı! Müthiş ipuçları bu gece karşınıza geliyor.

KADİRİZM ÜZERİNE
* Son filmi 'Cellat'ta, kambur çürük dişli bir hamalı oynayan Kadir İnanır'ın çarpıcı görüntüleri ve röportajı olay yaratacak.
* İbrahim Tatlıses'in Uludağ çıkarması...
* Genç kızlar Sinan Özen'e nasıl saldırdı?
* Sevgilisi Onurşan'la Paris dönüşü gazatecilere yakalanan Seda Sayan aşkını itiraf etti. Ayrıntılar 'Özel Hat'ta yayınlanıyor. atv 24.00
 
20:00 Sinema Shrek
Büyük küçük herkesi ekrana toplayacak animasyon-komedi: 'Shrek' atv'de... Shrek'i Okan Bayülgen'in seslendirdiği filmin konusu şöyle: Uzun zaman bir bataklıkta yaşayan sıradışı Shrek adında bir yeşil dev vardır. Devin bu tek düze sakin yaşamı güzel prenses, yedi cüceler, Pinokyo gibi bir çok masalsı karakterin kötü Lord Farquaad tarafından sürgün edilmesi ile değişir. Shrek onların yurtlarını kurtarmak için Farquaad ile bir anlaşma yapar. atv 20.00
 
21:50 Yerli Dizi Karayılan
Karayılan'ın yeni bölümünde eli silah tutan herkes biraraya gelecek. Antep kuşatmasının en önemli izlerinden biri olan Şehit Kamil olayı konu edilecek.
Bülent İnal, Begüm Birgören ve Serap Aksoy'un oynadığı 'Karayılan' kısa bir aradan sonra yeni bölümüyle ekranda. Konusu: Karayılan mücadeleyi şehirde sürdürmeye karar vermiştir. Artık semt semt, sokak sokak, teşkilatlanılacak; evden eve tüneller kazılacaktır. Karayılan eli silah tutan herkesi bir araya toplayacaktır.

LAROŞ KARAYILAN'A ULAŞTI
Bu arada Fransız Yüzbaşı Laroş da boş durmamaktadır. Karayılan'ın yakın bir adamını ele geçirmeyi başarır. Artık Karayılan'a ulaşabilecektir. Şehirde tırmanan gerilim aşka da yansımıştır. Belkıs, kızının kendisine yalan söylediğini öğrenince onu eve kapatır. Evin içine kadar giren Karayılan, Elvan'ı evden çıkarır! Antep kuşatmasının önemli izlerinden biri olan 'Şehit Kamil' da olayı bu bölümde konu ediliyor. atv 21.50