kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ünlü cerrah Öz Oprah'ı getiriyor

ESRA TÜZÜN
ABD'nin ünlü talk show'cusu Oprah Winfrey, kalp cerrahı Prof. Mehmet Öz'le birlikte Konya ve Van'ı gezecek..
'SAĞLIKLI DÜNYA' GEZİSİ
Yıllık 260 milyon dolarlık kazancıyla Hollywood yıldızlarını bile geride bırakan Amerika'nın 'Talk Show Kraliçesi' Oprah Winfrey Türkiye'ye geliyor. Winfrey, kendisini zayıflatan ve diyet kitapları Amerika'da satış rekorları kıran ünlü kalp cerrahı Prof. Mehmet Öz'le hazırlayacağı 'Sağlıklı Dünya' programı için yaza doğru Konya ve Van'ı ziyaret edecek. İkili programda, iki şehirdeki şifalı bölgeleri tanıtacak.

MEVLANA'YI TANITACAK
Prof. Mehmet Öz, Oprah Winfrey'le birlikte önce babası Prof. Mustafa Öz'ün doğduğu Konya'ya gideceklerini ve programda Mevlana kültürünün bu topraklara etkisini anlatacaklarını söyledi. Winfrey, Konya'da Öz'ün dedesi Mehmet Öz adına yapılan bir köy kliniğini de ziyaret edecek. İkili daha sonra da Van'a giderek buradaki şifalı toprakların sırrını da programda konu edecek.

BARACK OBAMA'YI DESTEKLİYOR
EYALET EYALET GEZİYOR
Amerika'da Prof. Mehmet Öz ile birlikte programlar yapan Oprah Winfrey şu sıralar, ABD'nin ilk siyahi başkanı olabileceği söylenen Demokrat Parti aday adayı Barack Obama'nın seçim kampanyası için eyalet eyalet geziyor.
Haberin fotoğrafları