kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Agresif olmak daha fazla motive ediyor
ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre, agresif olmak her zaman zarar getirmiyor. Agresif ve keskin tavırlı insanların hedefleri konusunda kararlı, motivasyonları yüksek ve pozitif düşünmeye daha yatkın oldukları belirtildi. Prof. Craig Kennedy, "Belirli oranda agresiflik hedeflerinize olan motivasyonun ve kendine güvenin göstergesi" dedi.

Önyargılı öğretmen erkeği bozuyor
İngiltere'deki araştırmada, kötü davranış sergileyen erkek öğrencilerin önyargılı öğretmenlerin kurbanı olduğu ileri sürüldü. Erkek öğrencilerin kız öğrencilere göre 5 kat daha fazla öğretmenlerinin etkisinde kaldığı belirtilen araştırmada, "Onlar kadar parmak kaldırdıkları halde kızlara göre daha az takdir ediliyorlar. Bu da onları asabileştiriyor" denildi.

Üç erkekten biri Jolie'yi arzuluyor
Bir oteller zincirinin yaptırdığı ankete göre erkeklerin otel odasında bir gece geçirmeyi en çok hayal ettiği ünlü Angelina Jolie. Erkeklerin yüzde 32'si Jolie'nin hayat arkadaşı Brad Pitt'in yerinde olmak için sevgililerinden vazgeçebileceğini söylüyor. Kadınların en çok düşlerini süsleyen ve cinsel ilişki yaşamak istedikleri erkek ise Johnny Depp. DIŞ HABERLER