kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arta kalan şarkılarını topladı

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Yıldız Tilbe "Bir daha albüm yapmayacağım" demesinin üzerinden 1.5 yıl geçtikten sonra 'Güzel' isimli yeni albümünü tanıttı: Albüme başkalarının beğenmediği şarkılarımı koydum!..
1992 yılında çıkardığı 'Delikanlım' albümüyle müzik sektörüne adım atan Tilbe, kariyerinin 12. albümü 'Güzel' ile tekrar sevenleriyle buluştu. Korsan satışlar ve plak şirketiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bir daha albüm çıkartmayacağını söyleyen ünlü sanatçı hayranlarının isteğiyle yeniden stüdyoya girdi ve önceki gün de yeni albümünü tanıttı. Mikrofonları kucağına alarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilbe, "Başka şarkıcılar söylesin diye yazdığım ama onların beğenmeyip albümlerine koymadıkları şarkıları ben kendi albümüme koydum" dedi.

DİNLENME REKORU
Albümü sekiz farklı aranjörle çalışarak altı ayda tamamlayan Tilbe, şarkılarının yine aşk ve ayrılık temalı olduğunun altını çizdi. "Albümüm satış rekorları değil, dinleme rekorları kırsın istiyorum" diyen Tilbe, basın toplantısının ardından pasta keserek albümünü kutladı.