kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Başına kale direği düşen öğrenci öldü

Deniz DERİN SABAH
Teneffüste bahçede otururken başına kale direği devrilen 15 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti Aile, okul yönetimine dava açacaklarını söyledi..
İstanbul Bağcılar'da bir lisenin bahçesinde teneffüs arasında ders çalışan lise birinci sınıf öğrencisi Hakan Aksu'nun (15) kafasına kale direği düştü. Başından ağır yaralanan öğrenci bir hafta hastanede yaşam mücadelesi verdikten sonra dün hayatını kaybetti.

TAŞLA SABİTLEMİŞLER
Yüzyıl Mahallesi'ndeki İbni Sina Lisesi birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Hakan Aksu, geçtiğimiz hafta teneffüste bahçede ders çalışırken, futbol oynayan arkadaşlarının devrilmemesi için ayaklarına taş koyarak sabitledikleri seyyar kale direğinin yanına oturdu. Ancak yaklaşık 50 kilo ağırlığındaki dev kale direği talihsiz öğrencinin kafasına devrildi. Kafası beton ile direk arasında sıkışarak ağır darbe alan Hakan Aksu kanlar içinde kaldı. Hemen hastaneye kaldırılan ancak beyninde hasar oluşan öğrenci, bir hafta yaşam mücadelesi verdikten sonra önceki gece hayatını kaybetti. Talihsiz öğrencinin cenazesi dün kılınan cenaze namazının ardından Atışalanı Kemer Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Okulda öğrenim gören öğrenciler, daha önce okullarında bulunan basketbol potasının da kırıldığını belirtirken, acılı aile çocuklarının okul yönetiminin ihmali yüzünden öldüğünü belirterek dava açacaklarını söyledi.