kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Doktor eşini, lezbiyen âşığıyla görüntüledi

Fatih ŞENDİL - Neşet DIŞKAYA SABAH
Elektronikçi koca, eşinin gizli gittiği evin anahtarının kopyasını çıkardı. Bir kadınla sevişmesini de kaydetti. Boşanmak isteyince, kayıtlar için dövülüp senet imzalatıldı..
İzmir''de asıl mesleği elektronik teknisyenliği olan ancak internet kafe işleten 36 yaşındaki V.E. ile kendisinden 5 yaş büyük doktor T.Y.E. 2002'de evlendi. 2004 yılında da bir kızları oldu. Doktor eşinin davranışlarından şüphelenen V.E. çantasını karıştırınca, anahtarlarından birinin kendi evleri ile ilgili olmadığını fark etti. Eşinin ayrıca son dönemde sık sık nöbete gittiğini de hatırlayan koca, takip etmeye karar verdi. Ardından bir gün eşi yine nöbete diye çıkınca peşine düştü ve tıp merkezine değil Buca'da yeni yapılan ve büyük bölümü boş olan bir binaya gittiğini, birkaç saat kaldıktan sonra da çıktığını gördü.

GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİ
Eşinin çantasındaki anahtarın bir macunla kalıbını çıkararak kopyasını yaptırdı. Elektronik teknisyeni V.E. gizli kamerayı yatağın yanında bulunan televizyonun uydu alıcısına yerleştirip, görüntüyü kendi bilgisayarına aktaracak şekilde ayarladı. Eşinin kendisini hangi erkekle aldattığını görmek için bekleyen koca bir süre sonra gördüğü manzarayla şok oldu. Çünkü eşi kendisini bir erkekle değil bir kadınla aldatıyordu. Öfkesi iki katına çıkan V.E. bir şey olmamış gibi davranıp ertesi gün kamera kayıtlarını ve tüm gerçekleri eşine anlatarak boşanmak istediğini ve kızları D.E.'nin velayetini kendisine vermesini istedi.

GÖRÜNTÜ SAVCILIKTA
Evden ayrılan doktor T. Y. E. daha sonra eşini boşanma şartlarını konuşacaklarını söyleyerek Buca'daki bir eve çağırdı. Burada eşi ile Gülezyalı'da kuaförlük yapan eşinin lezbiyen sevgilisi C. A. (35) ve C. A.'nın erkek kardeşi, genç adamı döverek zorla boş bir senet imzalatıp kamera kayıtlarını kendilerine verirse senedi iade edeceklerini söylediler. Kurtulduktan sonra avukatı ile savcılığa giderek şikâyette bulundu. Ardından da boşanma davası açtı ve kızının velayetinin kendisine verilmesini istedi. Eşinin kuaför sevgilisine ev tutarak dayayıp döşediğini söyleyen T. Y. E. "Adeta kanım dondu. Ve büyük bir şok yaşadım. Benim hayatımı kararttı. Görüntülerini polise bile vermedim. Bu görüntüler sadece savcılıkta var. Avukatım bile görmedi" dedi.