kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaş farkı olan çiftler sorunları paylaşmalı

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR. CEM KEÇE
Kendinden genç sevgilisi olan orta yaşlı erkekler, ereksiyon sıkıntısı yaşayabilir. Böyle durumlarda beraberliğin boş yere zarar görmemesi için konuşarak paylaşmak etkili olacaktır..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yaş farkı olan çiftler sorunları paylaşmalı
Ben 28, sevgilim 55 yaşında. Aramızdaki yaş farkı, cinsel ilişkide onun performansını etkiler mi? Cinsellikle ilgili isteği çok fazla olduğu zamanlarda bu tür bir ilaç kullanmış olabilir mi? Şenay L./Ardahan

Erkekler yaşlandıkça daha seyrek olarak cinsel ilişkiye girme eğilimi gösterirler, bu normal ve doğal bir durumdur. Çünkü yaşlanma bir erkeğin cinsel isteğini ve ereksiyon olma yeteneğini olumsuz etkileyebilir. Ancak kendisinden oldukça genç sevgilisi olan bazı erkekler, bu durumu kabullenmekte zorlanırlar ve cinsellikleri konusunda endişe duyarlar.

ONA ANLAYIŞ GÖSTERMENİZ GEREK
Bu durumda yeterli performans göstermek için sertleşmeyi sağlayan ilaçlardan gizlice kullanabilirler. Sık rastlanan bu durumu, partnerinizle konuşmanızda, ona anlayış göstermenizde fayda var. Cinsel çekimin yoğun olduğu birlikteliklerde yaş farkının sorun yaratmayacağını, cinselliği sadece seks olarak algılamadığınızı ve beklentinizin dokunmanın verdiği hazza odaklanmak olduğunu sevgilinizle paylaşmalısınız.