kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Melanie Chisholm Emma Bunton Melanie Brown Roberto Cavalli Geri Halliwell Victoria Beckham

Spice Girls Cavalli defilesinde podyumda

Spice Girls üyeleri Roberto Cavalli'nin defilesinde podyuma çıktı. Her zaman grup üyelerinden önde olmaya çalışan Victoria Beckham, bu kez Geri Halliwell'in gölgesinde kaldı..
Şu sıralar dünya turnesinde bulunan Spice Girls, İtalya'da ünlü modacı Roberto Cavalli'nin defilesinde podyuma çıktı. Cavalli'nin 2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nun tanıtıldığı defilede grup üyeleri, mankenlere taş çıkarttı.

BECKHAM GERİDE KALDI
Her zaman göz önünde olmayı seven ve basının ilgisini üzerine çekmekten hoşlanan Victoria Beckham, bu kez Geri Halliwell'ın gerisinde kaldı. Grup üyeleri siyah renkte kıyafetler giymeyi tercih ederken, Halliwell'in giydiği altın renkli elbise defileyi izleyenlerin ilgi odağı oldu. Turneleri sırasında Cavalli'nin kendileri için hazırladığı birbirinden seksi kostümleri giyen Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm ve Melanie Brown, Cavalli defilesine çıkarak ünlü modacıyı çok mutlu etti. Defilenin sonunda podyuma çıkan Cavalli, "Onları yakından tanıyorum ve karakterlerine göre tasarımlar hazırlıyorum" dedi. İki saat süren defilede, Spice Girls üyeleri sekiz ayrı kostüm tanıttı.
Haberin fotoğrafları