kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
NAZLI ILICAK

CHP'nin alamet-i farikası

Canan Arıtman, göz dolduran bir faaliyet gösteremese dahi, abuk çıkışlarıyla gündemde olmayı seven bir milletvekili. Malvarlığının içinde köpeklerini de göstermesi; elinde silâhla gazetecilere poz vermesi; Bülent Arınç'a Meclis'e gelen çarşaflıları şikâyet ederek, "O zaman ben de bikiniyle geleyim" demesi ve Başkan Bülent Arınç'tan "Gelin ama, bikini giyme yaşınız çoktan geçmiş" cevabını alması; bu cevaba sinirlenerek, Meclis Başkanı'na acı biber göndermesi; Emine Erdoğan'a mektup yazarak, "Giyim tarzınız Türk kadınını rencide ediyor; evinizde oturun" tavsiyesinde bulunması... hepsi şova dönük davranışlar.
Son olarak bu hanımefendi, Meclis kuaföründe saçını yaptıran tesettürlü bir milletvekili eşini, mekâna bir erkek kuaförü çağırmak suretiyle taciz etmiş. Milletvekili eşi mecburen başını örtmüş ve erkek kuaförün işini bitirmesini beklemiş. Canan Arıtman, televizyona çıkıyor ve bu olayı ballandıra ballandıra anlatıyor. Madem kadınlara hitap eden iki salon var, birinde, saçını yaptırmak isteyen tesettürlü hanımlara kolaylık gösterilse, laiklik elden mi gider sanıyorsunuz?
Bence CHP, 6 oktan biri olan laiklik okunun ucuna, Canan Arıtman'ı iliştirsin. Böyle bir alamet-i farika ile seçimlerde oyunu 5'e katlayabilir.