kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kumburgaz'da 'UFO göründü' iddiası

Yeni Haber
Büyükçekmece'ye bağlı Kumburgaz'da Yenikent sitesinde bekçilik yapan Yalçın Yalman isimli vatandaş, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında belirli zamanlarda gece vakti gökyüzünde UFO gördüğünü iddia etti. Yalçın Yalman, UFO olduğunu iddia ettiği görüntüleri basın mensuplarına dağıttı.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ile Kumburgaz semalarında UFO gördüğünü ileri süren Yalçın Yalman isimli vatandaş, Gayrettepe'de Dedeman Otel'de görüntüler ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Görüntülerin kendilerine iki hafta önce ulaştığını söyleyen Haktan Akdoğan, " Bu görüntüler Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında belirli zamanlar aralığında çekildi." dedi. Görüntülerin Kumburgaz'da Yenikent sitesinde bekçilik yapan Yalçın Yalman tarafından kaydedildiğini belirten Akdoğan,

" 22 dakika süre ile kaydedilmiş bu olağanüstü görüntülerin bir bölümünde 3 cisim birden aynı karede görülmüştür." diye konuştu. Görüntüleri kameraya kaydettiğini anlatan Yalçın Yalman, bu görüntülerin gerçek bir UFO cismi olduğunu iddia etti. Yalman, " Bu görüntüleri azimle, hırsla bekliyordum. Bir gece vakti belirli bir odaktan cismin atmosfere doğru indiğini gördüm. Bu görüntüleri çekerken yalnız değildim. Yanımda tüm site sakinleri vardı." dedi.

Gündüz gözlem yapmadığını belirten Yalman, kaç dakikada bir görülüyor sorusuna, "2 dakikada olabilir, 3 dakikada olabilir, 5 dakikada olabilir." şekilinde cevap verdi.Görüntüleri basına izlettiren Haktan Akdoğan, UFO olduğunu iddia ettiği cisimlerin üzerinde elindeki lazer ile sunum yaptı.

CİHAN