kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cipiyle üniversiteli Sinem'i ezip kaçtı

Gülay DEMİRCİ - SABAH
Sinem Yalçın'ın ölümüne neden olan Faruk Kalkavan, cipini bırakıp kaçtı. Olayın ardından başka bir kişi teslim oldu ancak polis cipi Kalkavan'ın kullandığını belirledi..
İstanbul'da otomobilini emniyet şeridinde kontrol etmek isteyen 29 yaşındaki Sinem Yalçın bir cipin altında kalarak hayatını kaybetti. Cipi kullanan Bülent Kalkavan'ın oğlu Faruk Kalkavan önce kaçtı, daha sonra teslim olarak tutuklandı. Olay sırasında Yalçın'ın yanındaki arkadaşı Seda Elif Çelik "Sinem'in yardımına koştum, ancak o can çekişiyordu. Yardım istedim ancak kimse yardım etmedi" dedi. Kaza, geçtiğimiz pazartesi günü meydana geldi. Kadıköy'den arkadaşı Çelik'i alan Marmara Üniversitesinde yüksek lisans öğrencisi Sinem Yalçın'ın aracına E-5 Karayolu'nun Acıbadem kavşağında bir başka otomobil çarptı. Emniyet şeridinde durarak hasarı kontrol etmeye çalışan Yalçın'a bu kez hızla gelen bir cip çarptı. Kontrolden çıkan cip takla atarken, cipin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Ağır yaralananYalçın, 4 saat süren ameliyatın ardından öldü. Cipi kullandığını ileri süren bir kişi Çengelköy Polis Merkezi'ne teslim oldu. Ancak aracı kullanan gerçek kişinin 24 yaşındaki Faruk Kalkavan olduğu belirlendi. Faruk Kalkavan, kazadan bir gün sonra polise teslim oldu ve tutuklandı.

KAZA HASARINI GÖRMEK İSTEDİ
Otoyolda kaza yapan Sİnem Yalçın, hasarı görmek için aracından indi. Ancak bu kez hızla gelen Faruk Kalkavan'ın kullandığı cipin altında kaldı.
Haberin fotoğrafları