kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu hafta hava nasıl olacak? HARİTALI

Yeni Haber
Bugün akşam saatlerinden sonra kuzey Ege kıyıları ile Edirne ve Çanakkale çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. İç ve doğu bölgelerde kuvvetli buzlanma ve don olayı, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis bekleniyor.

Kuzey, iç ve doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla batı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

Marmara bölgesi bugün parçalı bulutlu akşam saatlerinden sonra Çanakkale çevreleri yağmurlu, Edirne çevreleri hafif kar yağışlı geçecek. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde sis görülecek.

Ege Bölgesi bugün kıyıları parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuzey Ege kıyıları yağmurlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

Akdeniz Bölgesi bugün batı kesimleri parçalı bulutlu geçecek. sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

İç Anadolu Bölgesi parçalı ve az bulutlu geçecek. bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek.

Batı Karadeniz Bölgesi az bulutlu geçecek. Bolu ve Ilgaz Dağı geçiti başta olmak üzere, bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yoğun sis görülecek. Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi kıyıları parçalı bulutlu, diğer kesimleri az bulutlu ve açık geçecek. bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.
Doğu Anadolu Bölgesi az bulutlu ve açık geçecek. Bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi az bulutlu ve açık geçecek. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde sis görülecek.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ