kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kanınızı kaynatacak fıkır fıkır bir komedi!

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN
Kahkahanın yeni adresi 'Görgüsüzler' bu akşam atv'de başlıyor. Melek Baykal, Zeki Alasya ve Çağla Şikel'in oynadığı dizi hem güldürecek, hem de müzikleriyle kanınızı kaynatacak..
atv'nin yeni dizisi 'Görgüsüzler' bu akşam izleyicilere 'merhaba' diyecek. Ekranın yeni kahkaha makinesi olmaya aday olan romantik-komedi hem güldürecek, hem de Bora Ebeoğlu imzalı müzikleriyle kanınızı kaynatacak.

DESPOT BİR BABA
Bir gazino şarkıcısı ile muhafazakar milletvekilinin oğlu arasındaki aşk ile başlayacak dizi, bu ikilinin evlenmesini istemeyen babanın yaptıklarını anlatıyor. Dizinin başrol oyuncularından Melek Baykal, Görgüsüzler'in, Cennet Mahallesi'nin devamı olmadığını söylüyor. Baykal, "Bu dizide farklı karakterler ve farklı konular girdi hikayeye. Çok daha renkli ve eğlenceli... Ekibe mesleğinin en üst seviyelerinde olan arkadaşlarımız katıldı. Geçmişteki başarımızı yeni arkadaşlarımızla birlikte daha da ileriye taşıyacağız." diyor. Dizinin sihrinin Romanlar'ın hayatlarını anlatmasında yattığını söyleyen deneyimli oyuncu "Romanlar'ı çok seviyorum. Onlar hayata o kadar farklı bakıyorlar ki... Tüm zorlukların üstesinden, birbirlerine olan sevgileri sayesinde geliyorlar" diye konuşuyor.

ROLÜM EĞLENCELİ!
Görgüsüzler'in oyuncularından biri de 'Hallederiz Kadir' karakteriyle herkesin sevgilisi olan Levent Ülgen... Oyuncu bu defa Urfalı gazino patronu Vakkas olarak karşımıza çıkıyor. Başarılı oyuncu Ülgen, "İlk defa böyle bir karekter oynuyorum. Çok eğlenceli ve komik bir rol" diyor.

GÖRGÜSÜZLER HAYATIMIN ŞANSI
'Cennet Mahallesi'yle oyunculukta kendini ispatlayan ünlü manken Çağla Şikel, 'Görgüsüzler'de bir gazino şarkıcısını canlandırıyor. Şikel "Çekimler çok eğlenceli gidiyor. Benim bu ikinci dizim ve 'hayatımın şansı' diye değerlendirdiğim bir proje. Ben gerçekten böyle pozitif bir set görmedim" diyor.

KİMLİK KARTI
Yapım: Türker İnanoğlu
Senarist: Resul Ertaş, Yaşar Arak
Yönetmen: Yaşar Seriner
Oyuncular: (Pembe) Melek Baykal, (Nurullah) Zeki Alasya, (Sultan-Suzi Çağlayan) Çağla Şikel, (Vakkas) Levent Ülgen