kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Lüks tutkunları bayram ediyor!

İstanbul'un Champs Elysees'i Abdi İpekçi'ye ilgi had safhada. Dünyaca ünlü moda markası Louis Vuitton, ünlü top model Eva Herzigova'nın katılımıyla dünyadaki 7. global mağazasını Abdi İpekçi'de açtı.
Bir dönem popülaritesini yitiren Nişantaşı, son üç-dört yılda yine tavan yaptı. Pıtrak gibi çoğalan dünyaca ünlü markalar, Abdi İpekçi Caddesi üzerinde mağaza bulabilmek için canla başla uğraşıyor. Efsanevi Fransız markası Louis Vuitton da, 1999 yılında Abdi İpekçi Caddesi'nde açtığı ilk mağazasını, caddenin en merkezi noktasındaki yeni yerine taşıdı. Hugo Boss'un yerinde açılan mağaza, Louis Vuitton'un dünyadaki 7. global mağazası olma özelliğini de taşıyor. Bu mağazalarının açılışına büyük önem veren Louis Vuitton'cular, açılış için paraya kıyıp, dünyaca ünlü top model Eva Herzigova'yı da getirdiler.

SOSYETE AKIN ETTİ
Louis Vuitton'cular, resmi açılışı öncesinde İstanbul'un elitlerini cuma günü, gün boyunca düzenlenen farklı temalı 4 ayrı davetle ağırladı. Anneler ve kızlarına özel 'Pembe Brunch', akşamüstü alışverişinden hoşlanan müşterilerine özel '5 Çayı', ve iş dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yaptığı 'İş Adamları' kokteylinin ardından da, saat 22.00'de iki DJ eşliğinde 'Young& Trendy Party' gerçekleşti. Louis Vuitton'cular, bundan bir gün önce de Türkiye'yi kendi alanında en iyi temsil eden sanatçı, politikacı ve iş adamlarından oluşan 60 kişilik bir topluluğa davet verdi. Yeni mağazadaki kokteylle başlayan davet, Tophane-i Amire binasında düzenlenen akşam yemeğiyle son buldu. LVMH Holding CEO'su Bernard Arnault'un ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte Eva Herzigova yine başrollerdeydi. Lüks tutkunu sosyetik isimler, 3 katlı Louis Vuitton'a hücum etmiş durumdalar.