kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erdoğan'dan muhalefete eleştiri

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin içinde Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenler olduğunu belirterek, "Sadece karanlığa tükürüyorlar, karanlığa taş atıyorlar" dedi.

AKP İl Başkanları toplantısı Başbakan Erdoğan, başkanlığında AKP Genel Merkezi'nde başladı. Toplantıya İl Başkanlarının yanısıra, belediye başkanları, milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Başbakan Erdoğan, toplantının açılış konuşmasında, Diyarbakır'da yaşanan bombalı saldırıya değindi ve muhalefeti de sert bir dille eleştirdi.
Türkiye'nin kalkınmasını ve istikrarını istemeyenlerin vatandaşlar arasında olduğu kadar siyasetçiler arasında da bulunduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, "Çözüm üretmek gibi bir derdi olmayanlar var. Sadece karanlığa tükürüyorlar. Karanlığa taş atıyorlar. Bunlar var. Bunları bileceğiz. Onun için de onlara cevap yetiştirmeye çok fazla zaman harcamayalım" diye konuştu.

Diyarbakır'daki bombalı saldırıyı değerlendiren Başbakan Erdoğan, bu tür eylemlerin terör örgütünün son çırpınışları olduğunu söyledi. Toplantı, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam ediyor.

(ANKA)