kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Gene kaçırmayın!..

KARŞI tarafta oturanlar bu gece Caddebostan Kültür Merkezi'nde, bu taraftakiler yarın akşam Lütfi Kırdar'da olmaya bakın.. Müthiş bir konser var, Borusan Senfoni Orkestrası'ndan.. Andreas Shchüller yönetiminde orkestra, Bizet'nin Carmen Suitleri ile açıyor.. Şıkır şıkır, fıkır fıkır İspanyol ateşi..
Sonra ülkemizin uluslararası gururlarından Ferhan ve Ferzan Önder ikizleri çift piyanoda izleyeceksiniz.. Poulenc'in İki Piyano için Konçertosu.. Dünya tatlısı bu iki kız kardeşi ülkemizde yakalamak çok zor. Onun için asıl, kaçırmayın diyorum ya..
Konser, Çaykovski'nin 5 numaralı senfonisiyle bitiyor..
Engin Ardıç nasıl enfes bir klasik müzik yazısı yazmış pazartesi günü.. Oturup sağa sola küfür edeceğine, o engin kültürünü, o emsalsiz kalemini hep böyle kullansa ya.. Yok, hep kullanmaz nasılsa.. Hiç değilse, ara sıra Engin.. Ara sıra böyle yaz..
O yazıyı internette bulun okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bu arada.. Son anda haber aldım. Beşiktaş Belediyesi yarın gece özel bir Ustalara Saygı Gecesi düzenlemiş. Doğum günleri dolayısıyla Necati Cumalı ve Onat Kutlar, Akatlar Kültür Merkezi, Melih Cevdet Sahnesi'nde yarın anılıyorlar. Programlanmış aylık Ustalara Saygı geceleri, gene pazartesi 21 Ocak'ta, Erol Keskin'le sürüyor.