kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 İtirazım Var
13:20 Kadın Olmak
15:10 Çocuklar Duymasın
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Sinema
22:30 Sinema
00:40 Özel Hat
 
00:40 Özel Hat
Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ bir yıl aradan sonra nasıl barıştı? Özel Hat'ta.
Fatoş Seğmen'in sunduğu 'Özel Hat' bomba gibi haberlerle karşınıza geliyor... İşte bu geceki programdan bazı başlıklar: Avşar'dan sonra İbo da mı sahneye veda ediyor? İbo'dan şok sözler... Seda Sayan sağ gösterip sol vurdu! Kadırgalı'nın her sabah 'Seni seviyorum' diye seslendiği ünlü kim?

DENİZ UĞUR İÇİNİ DÖKTÜ
"Seda Sayan'la Tamer'i yanyana görünce canım yanıyor" diye feryat eden Deniz Uğur içini döktü. Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ bir yıllık ayrılıktan sonra nasıl barıştı? Basketbolcu Zaza, eski sevgilisi, Ece Gürsel'i nasıl yerden yere vurdu? 'Canım Yandı' şarkısıyla fırtınalar estiren Sinan Özen, güzel Merve'siyle yeni bir aşka mı yelken açtı? Hepsi ve daha fazlası 'Özel Hat'ta... atv 00.40
 
13:20 Kadın Olmak
Berna Laçin'in sunduğu 'Kadın Olmak' adlı programa bugün ünlü manken Tülin Şahin konuk olacak. Programda ayrıca Serkan Bozkurt, lezzetli tariflerde etli patlıcan sarması tarifini verecek. 'El İşi Göz Nuru' bölümünde Serpil Torolu, ahşap dekoratif çanta yapacak... Pervin Bulgak ise saç dökülmelerine karşı ve metabolizmayı hızlandırmak için özel çaylar hazırlayacak. atv 13.20
 
20:00 Sinema
Mutlu bir evlilikleri olan John ve Jane'in gizledikleri sırlar vardır: İkisi de kiralık katildir... Ve çifte birbirlerini öldürme görevi verilmiştir!.
Angelina Jolie ile Brad Pitt'in başrollerini üstlendikleri 'Bay ve Bayan Smith' adlı film bu akşam atv ekranlarında... Doug Liman'ın yönettiği film macera filmlerinden hoşlananların nefeslerini tutarak izleyecekleri bir yapım... İşte konusu: John (Brad Pitt) ve Jane Smith (Angelina Jolie), renksiz bir evlilik süren sıradan bir şehirli çifttir. Ama her ikisinin de çok önemli bir sırrı vardır: Bay ve Bayan, yüksek ücretli, olağanüstü verimlilikte kiralık katillerdir ve rakip kurumlar için çalışmaktadırlar.

EVLİLİKLERİ TEST EDİLECEK
Karı-koca, birbirlerini öldürmek için kiralandıklarında evliliklerinde yeni bir heyecan kaynağı bulurlar... Ve eğlence başlar. Çift, ölümcül yeteneklerini ortaya koyup evliliklerini müthiş bir sınava sokarlar. Bunun sonucunda, aralarındaki savaş muhteşem bir macera yapıtına dönüşür.
atv 20.00
 
22:30 Sinema
'Koruyucu' adlı film macera sevenleri ekrana kilitleyecek.
atv'de bu gece yayınlanacak 2. macera filmi; 'Koruyucu- Tom Yum Goong'... 2005 yapımı Tayland filminde olaylar şöyle gelişiyor:

Fillerin izinden
Kham filler ile birlikte büyümüştür. Filler barış içindedirler, ama savaşa da hazırlardır. Bir festival esnasında şeytani bir Asyalı çete, yetişkin bir fille birlikte yavru bir fili kaçırır. Onları Avustralya'ya götürür. Kham da fillerin peşinden hiç bilmediği bir ülkeye; Avustralya'ya gider ve filleri kurtarmaya çalışır. atv 22.30