kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fenerli Büyükanıt'tan Diyarbakırspor'a destek

Ergun AKSOY / DİYARBAKIR
Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt "Diyarbakırspor'un Süper Lig'e çıkması lazım. Bunun için destek vereceğim" dedi..
Diyarbakır'da yaşanan terör saldırılarından sonra kentte iki gün incelemelerde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, maçlarını yakından takip ettiği Diyarbakırspor'u da unutmadı. Orgeneral Büyükanıt, Diyarbakırspor'un Süper Lig'de olması gerektiğini belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Orgeneral Büyükanıt önceki gün Diyarbakır'da Askeri Hastane'de tedavi gören yaralı askerleri ziyaretinin ardından yeni göreve seçilen Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren ve yönetim kurulu üyelerini de kabul etti. Büyükanıt, Türkiye 1'inci Ligi'nde mücadele eden Diyarbaskırspor'un Süper Lig'de olması gerektiğini belirterek, bu konuda her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

'DAHA ÖNCE ÇIKARDIK'
Orgeneral Büyükanıt, "Bu olaylar, futbol gibi sosyal bir olayın olmasının yararını gösteriyor" dedi. Org. Büyükanıt, Diyarbakırspor yönetim kuruluna Ankara'da da görüşmek için randevu verdi. SABAH'a konuşan Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise "Yıllar önce Diyarbakırspor'da kulüp başkanıydım. Yaşar Paşa da burada görev yapıyordu. O dönem takımı birinci lige çıkardık" diye konuştu.