kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Karlar düşer belediyemiz ne eder?

Beşiktaş Belediyesi ve biricik başkanımız İsmail Ünal biz Beşiktaşlılar'ı hiç unutmuyor! Hafta sekiz gün dokuz, telefonumuzda SMS'lerimiz, sokaklarda belediyemizin icraatlarını anlatan dev afişlerimiz eksik olmuyor! Diyelim bugün bayram mı, tak! İlk bayram tebriği başkanımızdan cebimize geliyor. Yılbaşı mı? Başkanımız yeni yıl dileklerini sıralıyor! Yakında "Geçmiş olsun Ayşe Hanım, grip olmuşsunuz. 'Grip' yazın 2021'e yollayın, Beşiktaş Belediyesi'nin hediyesi tavuk suyuna çorbanız evinize gelsin" diye SMS alırsam hiç şaşırmayacağım yani... (Sarıgül bunu nasıl düşünemediğine yansın mı?) Öyle bir vatandaşla alaka hali... Bayılıyorum vallahi...

O HER YERDE
Ayrıca kültür sanattan asla geri kalınmıyor bizim belediyemizde (çatlasın diğer belediyeler)... Sergiyse sergi, konserlere destekse destek, ihtiyacı olana yardımsa yardım. Başkanımız her şeye yetişiyor. Yani Beşiktaş Belediyesi biz sakinlerini hiç mi hiç unutmuyor! Bir arkadaş gibi arıyor, soruyor, bir anne misali ilgisini üzerimizden çekmiyor (ve gözlerde iki damla yaş donar kalır)... Ve fakat niyeyse bir miktar kar düşüyor, arabaların üstü beyaz beyaz oluyor ve Beşiktaş Belediyesi mahallesini temizlemeyi unutuveriyor! Belediyeden kimse çıkıp kafasını sağa sola çevirmiyor herhalde. Şimdi bu son yağan karda abartılacak bir şey var mıydı? Hani işe gidilmeyecek, evden çıkılmayacak kıvamda... En azından son günlerde dolandığım Levent, Zincirlikuyu, Gayrettepe, Nişantaşı, Taksim istikametinde yoktu! Yollar açık, yerler tertemizdi.

SMS DAHA MI KOLAY?
Gelin görün ki, bir bizim mahalle yani 1. Levent'teki Beşiktaş Belediyesi'nin yan sokağı kar kıyamet! Arabalar her caddeden, her sokaktan vızır vızır geçiyor, Beşiktaş Belediyesi'nin sağlı-sollu yan sokaklarına girilmiyor! Girilse de çıkılamıyor. Ya arabalar kayıyor, ya yayalar popolarının üstüne düşüyor! Niçin? Bu kadar zor mu mahallenizin yollarını temizlemek! Ya da SMS çekmek daha mı kolay? Bir de hazır yeri gelmişken Nispetiye Caddesi'ni tıkayan belediyenin servis araçlarından da şikayetçiyiz! En yoğun saatinde trafiğin canına ot tıkıyor servis araçlarınız! Aşağıda kocaman otoparkı yok muydu belediyenin? Şimdi İsmail Ünal başkanım, bizi kırmaz da bir el atar elbet!