kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Can dostunuz da sizinle yedi yıldızlı tatil yapacak

SİNAN ÖZEDİNCİK
Siz Belek Rixos Premium Oteli'nde eğlenirken köpeğiniz de,100 bin YTL'lik yatırımla inşa edilen tatil köyünde yedi yıldız konforuyla konaklayabilecek!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Can dostunuz da sizinle yedi yıldızlı tatil yapacak
Ailecek tatile gideceksiniz, çok sevdiğiniz köpeğiniz de tabii ki sizinle gelecek. Ve siz aklınızdan geçenin önünüze geldiği otellerin tadını çıkarırken onun daha azıyla yetinmesine gönlünüz kesinlikle razı değil. Ne yapacaksınız? Bugüne kadarki klasik anlayışta, siz lüksün nimetlerinden yararlanırken köpeğiniz küçük barakalara sıkışıp kalıyor, psikolojisi bozuluyor, sizin eğlenceniz onun bunalımı oluyordu. Ancak Satış Pazarlama Uzmanı Tarkan Duman, Holidogs Projesi ile bu durumu değiştiriyor. Duman, dünyada ilk kez bu yaz Türkiye'de hayata geçecek bir projenin fikir babası... Londra'daki turizm fuarında dile getirdiğinden beri büyük ilgi gören Holidogs projesi, Antalya Belek'teki Rixos Premium'da uygulanacak.

50 KÖPEĞE YER VAR
Burada proje kapsamında köpeklere özel bir dünya yaratılıyor. Etrafı telle çevrili yaklaşık bir dönüm alan içinde hem her köpek için ayrı ayrı kulübeler, hem de restoran, yüzme havuzu, oyun bahçesi, yürüyüş yolları gibi ortak kullanım alanları yapılıyor. Bu özel tatil köyünde 50 kadar köpek kalabilecek. Antalya'daki ilk tesis için 100 bin YTL'lik yatırım söz konusu. Ama aynı zamanda ciddi bir gelir bekleniyor. Yılda en az 200 bin ile bir buçuk milyon Euro arasında artı kazanç hedefi var. 38 ülkede marketing yapacaklarını söyleyen Tarkan Duman, hedeflerinin, bu projeyi yalnız Türkiye'de değil İspanya, Yunanistan, Tunus, Dubai, Mısır v.s gibi değişik ülkelerde de kurmak olduğunu vurguluyor.