kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ece Sükan Dilek Hanif

Gerçek bir emekçiyim

Paris'te düzenlenen moda haftasına katılacak ilk Türk modacı olan Dilek Hanif, markasını kendi olanaklarıyla yarattığını söylüyor..
23 Ocak'ta 'Paris Haute Couture Haftası'nda gerçekleştireceği defile ile gündeme gelen Dilek Hanif, dünya devlerinin koleksiyonlarını sergilediği bu önemli moda haftasına, tüm maliyetleri üstlenerek, kendi olanaklarıyla katılıyor.

TEK YATIRIM
"Hayattaki tek yatırımım markam" diyen ünlü modacı, neredeyse tüm kazancını markasını güçlendirmek ve dünyaya tanıtmak için harcıyor. Hanif, Osmanbey'de küçük bir atölyede başlayan ve Paris'te moda devleri ile aynı podyuma uzanan markalaşma sürecini ise gerçek bir başarı hikayesi olarak yorumluyor. Ünlü modacı, yıllardır emek verdiği markasını yaratmak ve bulunduğu noktaya getirmek için gerçek bir emekçi olarak yılmadan çalıştığını ifade ediyor.

ÖRNEK OLDUM
Yakın bir zamanda mağaza açacağını belirten Dilek Hanif ayrıca, 'Paris Haute Couture Haftası'na katılan ilk Türk moda tasarımcısı olmaktan gurur duyduğunu da saklamıyor. Ünlü modacı, birçok meslektaşına örnek olmanın kendisi için çok sevindirici olduğunu söylüyor.
Haberin fotoğrafları