kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sarp Yeşim Koçak Mustafa Uzunyılmaz

70'lerin rüzgarı ters esiyor

Mehmet ÇALIŞKAN
70'li yıllarda oyuncular sahneye transfer olurken, günümüzde şarkıcılar oyunculuğa geçmeye başladı. Şarkıcılıktan oyunculuğa geçen son isim ise rockçı Sarp oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
70'lerin rüzgarı ters esiyor
Teoman, Burak Kut, Kutsi, Gökhan Özen, Gökhan Tepe, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Alişan ve Hepsi kızlarından sonra rockçı Sarp da, oyunculuğa adım atan şarkıcılar kervanına katıldı. Geçtiğimiz yıl, 'Eski Aşklar' adlı rock bir albüm çıkaran Sarp, 'Lodos' adlı filmde rol alıyor. Filmde Sarp'a; Ümit Çırak, Yeşim Koçak, Bulut Köpük, Rüçhan Çalışkur, Mustafa Uzunyılmaz ve Erol Günaydın eşlik ediyor.

EKMEK PARASI İÇİN...
Beyazperdenin ünlü isimleri 1970'li yılların ortasında, televizyonun yaygınlaşmasıyla birlikte iş alanlarını değiştirmek zorunda kalmış ve birçok ünlü oyuncu geçimini sürdürebilmek için sahneye çıkmak zorunda kalmıştı. Ayhan Işık, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Ekrem Bora, Murat Soydan ve Selma Güneri, gazinolarda sahneye çıkan oyunculardandı. 2000'lerin başından itibaren 70'lerin rüzgarı tersine eser oldu. Albüm satışları hızla düşmeye başlayınca, sahnelerin ünlü isimleri kendilerine yeni çalışma alanları arar oldu. Yeşilçam yıldızlarının tersine, günümüz şarkıcıları kendilerini setlere atıyor. Şarkıcılar, özellikle TVdizilerinde rol almayı tercih ediyor. Sinema filminde rol alabilen de kendini şanslı sayıyor.
Haberin fotoğrafları