kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dar kalıplı takımlar, 50 yaş üzeri erkekler için ideal.

50'sinden sonra nasıl giyinmeli?

ESRA ÇORUH
05.01.2008
Bol aksesuar takan, yırtık jean ile dolaşan orta yaş erkeklerin hepsi bir felaket! Genç görünmeye çalışmak yerine, olgun bir erkek gibi giyinmeye çalışın..
1- 52 yaşındayım. Sürekli spor yapıyorum ve vücuduma da güveniyorum. Dar tişörtler giymek istiyorum ama eşim yaşıma uygun olmadığını söylüyor. Sizce uygunsa dar giymemde ne sakınca var? (Ali D. - Van)
- Eşiniz haklı. Sizin yaşınızdaki birinin, vücudu ne kadar iyi olursa olsun dapdar tişörtler giymesi biraz özenti gibi duracaktır. Aynı şekilde bol kıyafetler de artık sizin yaş kategoriniz için uygun değil. Onun yerine vücuda oturan gömlekleri tercih edebilirsiniz ya da dar kalıplı takımlar da size çok yakışacaktır. Unutmayın, artık 50 yaşın üzerindesiniz ve yaşınızın gerektiği gibi giymeniz gerekir.

2- Erkekler için önerilerinizi çok yararlı buluyorum. Size sorum şu; oğlum 22 yaşında ve onun şapkalarını takınca benimle dalga geçiyor. 50 yaşındayım ama genç görünüyorum. Sizce o tür şapkalar takmamalı mıyım? (Ahmet K. - İstanbul)
- Erkeklerin en çok yaptığı hatalardan biri maalesef büyüdüklerini kabul etmemek. Buna inanmadıkları için de eski giyinme alışkanlıklarını devam ettirir, hatta çocuklarının kıyafetlerine de ortak olmaya başlarlar. Siz siz olun, sakın bu hataya düşmeyin! Beyzbol şapkasını hafta sonları güneşli bir havada takmak istemeniz çok normal ama şapkanın da yırtık pırtık, yazılı olanlarını tercih etmeyin. Klasik jean pantolon, üzerine yaşınıza uygun bir pike polo tişörtle klasik, canlı renklerde olmayan bir şapka takmanızda bir sakınca yok; ama onun yanında oğlunuzun arkadaşları gibi yırtık jean pantolon, üzerine mesajlı tişört ve yazılı bir şapka artık size göre değil. Aksesuarlarınızı da yaşınıza göre seçmelisiniz.
Haberin fotoğrafları