kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Reha Muhtar'ın annesi ve babası olmak

05.01.2008
- Reha Muhtar sizinle ilgili çok güzel bir yazı yazdı, "Son Mohikanlar" diye...
- C.M:
Yazılar yazar, sürprizler hazırlar. Yılbaşını beraber geçireceğiz, nereye götürecek bizi bilmiyoruz. Mazbut bir aile hayatımız oldu her zaman. Küçük şeylerle mutlu olmayı bildik. Ama ölmeden önce Reha'dan, kanımızdan bir torun istiyoruz.

- Reha Muhtar'ın annesiyle babası olmak hayatınızı kolaylaştırıyor mu?
- C.M:
Bazen kolaylaştırıyor, bazen de zorlaştırıyor.
- F.M: Reha Muhtar'ın evi olduğunu öğrenen bir tamirci, elektrikçi bire üç fiyat çıkarıyor. Reha'nın annesi olduğumu bilseler hemen pahalıya mal veriyorlar pazarda, çarşıda. Bu yüzden annesibabası olduğumuzu çok söylemiyoruz. Ama doktorlara gittiğimizde, sağlık problemlerimiz olduğunda hayatımızı kolaylaştırıyor.
- C.M: Bir sefer arabayla bir yere gidiyoruz, kestirmeden geçelim dedik, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin içinden geçeceğiz. Adam "Geçemezsiniz," dedi. "Marmara İlahiyat Fakültesi'nden emekliyim, profesörüm," dedim, "Geçemezsiniz," dedi. "Dekan yardımcısı ahbabımdır, bir telefon edeyim," dedim. "Onu da yapamazsınız," dedi. Hanım, "Biz Reha Muhtar'ın annesiyle babasıyız," deyince, "Niçin söylemiyorsunuz, geçsenize, buyurun," dedi.
- C.M: Oğlumla gurur duyuyorum ama 46 sene emek vermiş bir profesör olarak önemsenmemek üzüyor beni.
- F.M: Cemal çocukken bile Reha'yı kıskanırdı. Daha doğrusu benim ona olan ilgimi kıskanırdı.