kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

LG'nin dağıtıcısı Indeks Bilgisayar
INDEKS Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş., bilişim elektroniği ürünleri üreticilerinden LG Electronics Inc. (LG Electronics) ile taşınabilir dizüstü bilgisayarların Türkiye dağıtıcılığını yapmak üzere sözleşme imzaladı. Indeks Bilgisayar'dan İMKB'ye yapılan açıklamada, sözleşme ile şirketin, Türkiye genelinde 81 ilde 6 binin üzerindeki bayi kanalıyla, LG marka dizüstü bilgisayar ürünlerinin dağıtımını hedeflediği belirtildi.

Magna yatırım için arazi alacak

KANADALI otomobil parçası üreticisi Magna International, Türkiye'de faaliyete geçmek için arazi satın almak istediğini açıkladı. Şirket sözcüsü Tracy Fuerst, "Bu adım Avrupa'nın güneydoğusunda imalat alanındaki varlığımızı genişletme stratejimizin bir sonucu. Türkiye'nin öncelikli olarak seçilmesinin nedeni arz altyapısının ve işleyen lojistiğinin ve güçlü bir piyasa potansiyeline sahip olması" diye konuştu.

THY'de ucuz uçuş Ankara'dan başlıyor
TÜRK Hava Yolları, yaz tarifesi ile birlikte yeni bir uygulamaya imza atacak. Buna göre Ankara merkezli kurulacak yeni bir şirket ile THY cazip ücretli uçuşlar gerçekleştirecek. THY'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, 2008 yaz tarifesi ile başlamak üzere Ankara merkezli full ekonomi konfigurasyonunda B 737/400 uçakları ile düşük maliyetli taşıma model ile operasyon yapılacağı belirtildi.