kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
NAZLI ILICAK

Nur Vergin ve mahalle baskısı

PROF. Nur Vergin, Vatan gazetesinde Mine Şenocaklı'yla konuştu. "AK Parti, daha 10 yıl iktidarda kalır" dedi. Mevcut hükûmetin, radikal düşüncelere karşı emniyet kemeri olduğunu söyledi. Türkiye'de dindarlara baskı yapıldığını kabul etmek gereği üzerinde durdu.
Vay sen misin böyle konuşan! İşte "mahalle baskısı" bu noktada devreye giriyor. "Kendi sınıfına ihanet (!) eden" Nur Vergin'e vuran vurana.
Baktım Vatan gazetesinde Reha Muhtar, Vergin'in, öngörünümdeki arsasına imar çıkarmak için bu şekilde konuştuğunu iddia ediyor.
Sevgili Reha Muhtar, Nur Vergin, arsayı Erkut Soyak'a satalı 4 sene oldu . Merakını giderecek, bir ek bilgi vereyim. " İnşaat izni olmadığı halde niçin Erkut Soyak o araziyi aldı?" diye soruyor. O cânım beynini, gene komplo teorileriyle meşgul etmesin. Arsayı alan kişinin, tam da bitişik arazide villası var; dolayısıyla bahçesini büyütmek istemiş, bu kadar basit
Türkiye'de daima, özgür düşünceye, "bel altından vurmak isteyenler" olmuştur. Reha Muhtar'ı o kampta görmeyi arzu etmem.