kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

F.M: Kadınlar hakkında yazdığı yazılardan pek hazzetmiyorum

- Oğlunuzun gazeteci olmasını onayladınız mı?
- C.M:
Reha'nın gazeteci olmasını hiç istemedim. Ya hariciyeci olsun ya da eczacı olsun istedim. Hatta üniversitedeki hocaları okula asistan olmasını istemişlerdi. Reha kafasının dikine gitti.
- F.M: Mesleğiyle ilgili hiçbir şeyi konuşmamızı istemez. Onun işlerine karışmamıza kızar.

- Show TV'de reyting rekorları kıran ana haber bültenini sunduğu dönemlerde oğlunuzu seyrederken ne düşünürdünüz, aranızda ne konuşurdunuz?
- C.M:
Gurur duyuyorduk ama oğlumuzu eleştirdiğimiz zamanlar da çok oldu. Reha habere magazin getirdi. Ondan önce haber bültenlerinde magazin yoktu. Önce benimsemedik, bize de ters geldi. "Daha cidi konular koysan daha iyi olur, bana ters geliyor," dedim. Güldü, bildiğini okudu. Devrim yarattı.
- F.M: Başarılı olduktan sonra hepsi Reha'nın üzerine hücum etti. Reha dürüstlüğü sayesinde yıkılmadı. Reha korkusuzdur.
- C.M: Olaylardan sonra sinirleri bozuldu. Biz de televizyondan biraz uzaklaşmasını istedik. Yakın zamanda da arabamızın üç lastiğini birden patlattılar.
- F.M: Şimdi mesela kadınlar hakkında yazıyor. Çok derinlere falan giriyor. Kadınlar hakkında yazdığı yazılardan pek hazzetmiyorum. "Sen bilgili, kültürlü bir çocuksun, bunca sene okudun. Böyle basit şeyler yazma," diyorum. "Memleketin hayrına yaz," diyorum. Politika yazsın, gericilere karşı yazılar yazsın istiyorum.