kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nerelerde kar var? HARİTALI

Yeni Haber
Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava yurdun iç ve batı kesimlerinde etkisini sürdürüyor.

Bugün Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri yağışlı gececek.

Yağışlar kıyı kesimlerde karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olacak. Yurdun iç ve batı kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.

Hafta sonu yurdun kuzey ve doğu kesimlerine hareket edecek yağışlı sisteme bağlı olarak Cumartesi günü; Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Pazar günü; Orta Karadeniz kıyıları Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu yağışlı geçeçek. Yağışlar Karadeniz kıyılarında karla karışık yağmur, yağış alan diğer kesimlerde kar şeklinde olacak.

Hava sıcaklığı bugün iç ve batı kesimlerde, Cuma günü tüm yurtta 4-6 derece azalacak.

Kuzey ve doğu bölgelerde görülecek kar yağışı ile hava sıcaklığındaki azalmaya bağlı olarak özellikle gece ve sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde görülecek kuvvetli buzlanma ve don olayının oluşturacağı olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerekiyor.