kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şili'de tango Kenya'da safari

08.10.2007
Turizm acenteleri, Ramazan Bayramı için birbirinden renkli tur seçenekleri sunuyor. Kenya'da safari ya da Şili'de tango yapma fırsatı sunan turlar 399 Euro'dan başlıyor 1000 Euro'ya çıkıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Şili'de tango Kenya'da safari
Ekim ayındaki üçer günlük Ramazan ve Cumhuriyet bayramı tatilleri turizmcilerin yüzünü güldürecek gibi. Sezonun son tatilini yapmak isteyen 1 milyona yakın insan, rezervasyon kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor. Kampanyalara bakılacak olursa, tatilcilerin yıllardır gözdesi olan Paris, Roma ve Prag gibi kentlerin tahtı tehlikede. Çünkü bu yıl tatilcilere sunulan zengin seçenekler arasında; Kenya'da safari turundan Güney Amerika'da tango derslerine kadar birçok farklı alternatif var. Uganda'da gorilleri, Avustralya'da kanguruları sevmenin ya da Maldiv Adaları'nda mercanlarla dans ederek bayram tatili geçirmenin bedeli ise 399 Euro'dan başlıyor. Vize gerektirmediği ve ulaşımı kolay olduğu için Fas ve Tunus da bu bayramın gözdesi olacak gibi. Ulaşım ve konaklama dahil 350 Euro'ya tatil yapılabilen bu iki bölgeyi, Türkiye'den bu yıl yaklaşık bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 2.5 saatte ulaşılan ve 399 Euro olan Sicilya turlarına da yoğun ilgi var.

KIBRIS'A BÜYÜK İLGİ

Bayramcıların gözdelerinden birisi de yavru vatan Kıbrıs. Kumar turizmiyle de ilgi çeken KKTC'ye bu yıl talepte yüzde 50'ye varan artış söz konusu. Kıbrıs'a tur fiyatları, tesis kalitesine ve sanatçılı programlara göre değişiyor. Adada bayram geçirmenin bedeli ise minimum 350 YTL'den başlıyor ve 1200 YTL'ye kadar yükseliyor.

(Para dergisinden alınmıştır)
Haberin fotoğrafları