kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Geraldine Nicoll

Dünya Turu

Obezlere 'ekstra fiyat' mahkemede
ABD'de, 120 kiloluk bir adamla kendisi gibi şişman olan akrabası, çok yedikleri gerekçesiyle açık büfede kendilerinden fazla para isteyen lokantayı şikâyet etti. Ricky Habit, akrabasıyla birlikte lokantaya son gidişinde garsonun kendilerine 46,40 dolarlık fatura çıkardığını, nedenini sorduklarında ise garsonun "Şişmansınız, çok yiyorsunuz" dediğini belirtti. Labit, tartışma üzerine lokantaya gelen polise, yemeğin parasını ödemekte ısrar ettiğini ancak lokanta yetkililerin kendisine "bir daha gelmemesini" söylediklerini anlatarak, kiloları yüzünden kendilerine ayrımcılık yapıldığı için şikâyetçi oldu.

Karısını 'Boş ol' SMS'iyle boşadı
Kahire'de mühendis olarak çalışan İkbal Ebunnasr, cep telefonuna kocasından gelen "Seni boşuyorum, çünkü kocanın telefonuna cevap vermedin" yazan üç SMS aldı. Ne yapacağını şaşıran kadın, ayrılığını resmileştirmek amacıyla mahkemeye başvurdu. Mısır'da yürürlükte olan şeriat kanunlarına göre, erkeklerin boşanmak için mahkemeye gitmesine gerek yok. Erkeğin tek taraflı olarak üç kere "Boş ol" demesi yeterli sayılıyor.

Çapkın dişçinin eşi: Hijyen değil
Diş hekimi eşi Christopher Nicoll'ün internetteki bir eş değiştirme sitesine üye olduğunu anlayan Geraldine Nicoll, öç almaya çalıştı. Eşinin internete verdiği "Birlikte olabilecek kadın veya çiftler arıyorum Her türlü fanteziye hazırım" ilanını gören kadın, "hastalık kaptığını" iddia ederek, diş hekimi eşinin lisansının alınmasını istedi. Dişçilik Konseyi dilekçeyi incelemeye aldı.

12 yaşında, dev köpekbalığı tuttu
Florida eyaletinde 12 yaşındaki bir çocuğun oltasına 250 kilogram ağırlığında bir köpekbalığı takıldı. Palm Beach körfezinde ailesiyle tatil yapan Aidan Murray Medley'nin 3 metre boyundaki köpekbalığıyla Florida eyaletinde rekor kırdığı belirtildi. 5 yaşından beri balık avlayan çocuğun annesi, geçen yıl da oğlunun 209 kiloluk bir köpekbalığı yakaladığını söyledi.