kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İki yıldır Çağla Şıkel’le birlikte olan Emre Altuğ, aşıkken asla kaçamak yapmadığını söyledi.

Gençken hep skor peşindeydim artık değilim

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Önceki gün Hülya Avşar'ın programına konuk alan şarkıcı Emre Altuğ itiraf etti: Hayatımda biri varken kaçamak yaptığım oldu. Skor peşindeydim. Gençlik işte.....
Manken Çağla Şıkel'le birlikte olan ünlü şarkıcı Emre Altuğ, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın programına katıldı ve Avşar kızının soruları karşısında zor anlar yaşadı. Altuğ, Avşar'ın; "Bir kadın için şarkı yazdın mı?" sorusuna, "Bazen normal hayatta kurmaktan utandığım, çekindiğim cümleleri ve kelimeleri şarkılarımda bir araya getirmeye çalışıyorum" yanıtını verdi. Altuğ, aldatma konusunda ise şunları söyledi: "Hiçbir zaman bir kız arkadaşım varken başka birine aşık olmadım. Çünkü bu yapıma uygun değil. Bir süreçten geçtim. Dolayısıyla bu sürede yaşadığım ilişkiler içerisinde bazen kız arkadaşım varken başka bir kadınla birlikte oldum. Ama şunu söylemeye çalışıyorum; asla aşık olmadım. Skor peşindeydim. Gençlik işte..."

SAĞLAMCIYIMDIR!
Hiçbir kıza 'Benimle çıkar mısın?' diye sormadığını da belirten Altuğ, bunun yerine öperek ilişki başlatmayı tercih ettiğini söyledi. Altuğ, Avşar'ın "Hiç reddedildin mi?" sorusunu ise "Ben sağlamcıyımdır" diye yanıtladı. Avşar'ın ısrarı üzerine ise, "Herkes reddedilmiştir" dedi.
Haberin fotoğrafları