kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni yıla özel ürünler

02.01.2008
Oje 30 saniyede kuruyacak
Tırnak bakım markası Sally Hansen'ın yeni ürünü 'Shea Butter Rapid Finish - 30 Saniyede Oje Kurutucu Sprey', temas ettikten 30 saniye sonra ojenizi hızlı bir biçimde kurutuyor. Aynı zamanda bulaşma, dağılma ve bozulma problemlerini de ortadan kaldırıyor. Üstelik içeriğindeki jojoba, shea ve sweet almond özleri ile elleri, tırnakları ve tırnak etlerini derinlemesine nemlendiriyor ve besliyor.

Kalıcı makyajın küçük sırrı
Makyaj öncesi cilde uygulanan 'S.O.S. Oil Control', matlaştırıcı pudra ile zengileşleştirilmiş içeriği ile cildin yağ fazlasını emiyor ve gözeneklerin nefes almasını sağlıyor. Anında yağ kontrolü sağlayan ürün, makyajın kalıcılığını artırırken, cildi akne problemlerine karşı da koruyor.

Bu fondöteni çıkarmayın
Açık ve koyu renkli olmak üzere iki çeşidi bulunan Caudalie Üzüm Fondöteni, makyaj yapmaktan hoşlanmayan ama bakımlı görünmek isteyenler için birebir. Fondöten; içeriğindeki bakır renkli sedefler ve yansıtıcı pigmentler sayesinde cilde mat ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Üstelik günün sonunda bu fondöteni çıkarmaya da gerek yok. Çünkü bu doğal fondöten, sabaha kadar cilde bakım yapıyor.

24 saat bakım

Arko Nem Cilt Bakım serisi, cildin vazgeçilmez sağlık ve güzellik kaynağı olan nemi 24 saat boyunca ciltte tutabilmek ve koruyabilmek için Cotton24 Complex formülüyle yenilendi. Sadece Arko Nem'de bulunan ve özel olarak geliştirilen Cotton24 Complex, içeriğindeki pamuk özü sayesinde nemi ciltte tutuyor ve cilde pamuksu bir yumuşaklık sağlıyor.

Banyo keyfiniz için
Palmolive, bakımlı ve canlı bir cilde sahip olmak isteyenlere Palmolive Aromatherapy Sensual'ı öneriyor. Doğal yasemin ve gül yağları ile orkide özlerinin karışımıyla zenginleştirilen Palmolive Aromatherapy duş jeli, cildinize yumuşaklık veriyor ve hoş kokusuyla banyo keyfini bir bakıma dönüştürüyor.
Haberin fotoğrafları