kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
09:00 Gelin mi Kaynana mı?
10:55 İtirazım Var
12:50 Gün Ortası
13:20 Kadın Olmak
15:10 Çocuklar Duymasın
16:40 Yerli Dizi Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi Sinekli Bakkal
22:00 Yerli Dizi Parmaklıklar Ardında
00:10 Sinema
 
13:20 Kadın Olmak
KADIN OLMAK atv 13.20 .
Berna Laçin'in gündüz ekranına keyif katan programı 'Kadın Olmak' yeni yılda da sizlerle... Programın bugünkü konuğu deneyimli oyuncu Ayşen Gruda... Meslek hayatından ve anılarından bahsedecek olan Gruda, özel yaşamının bilinmeyenlerini de izleyicilerle paylaşacak.
 
20:00 Yerli Dizi Sinekli Bakkal
Aileleri Rabia ile Onur'u zorla sözlendirmek istiyor. Bu duruma karşı çıkan Rabia evden kaçıyor, Onur yurtdışına çıkmanın yolunu arıyor. Ve söz gecesi herkes gençleri arıyor .
Halide Edip Adıvar'ın romanından televizyona uyarlanan 'Sinekli Bakkal' 2. bölümüyle karşınızda.

Ailelerin baskısı
Özge Özberk, Uğur Polat, Şemsi İnkaya ve İsmail Hacıoğlu'nun rol aldığı dizinin bu bölümünün konusu: Rabia ve Onur'un kaderleri yalnızca mahalledeki kaza anında kesişmez. Aileler, iki gencin sözlenmesi için kararlıdır. Buna karşı çıkan Rabia ve Onur sözün gerçekleşmemesi için her şeyi deneyecektir. Ve sonunda Rabia evden kaçar. Herkes perişandır. Onur ise yurtdışına çıkabilmenin yollarını aramaktadır. Söz için aileler biraraya gelmek üzereyken ne Onur ne de Rabia ortada yoktur. Son anda durumu anlayan Peregrini'nin yüreğine büyük bir ateş düşer. Ancak bu ateş yalnızca düştüğü yeri yakmayacaktır. atv 20.00
 
22:00 Yerli Dizi Parmaklıklar Ardında
atv'nin zirvedeki dizisi 'Parmaklıklar Ardında' bu gece nefesleri kesecek.
'Parmaklıklar Ardında' yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Selda Alkor, Serra Yılmaz, Özlem Düvencioğlu ve Yelda Reynaud'un rol aldığı dizi beklenmedik gelişmelerle izleyenleri şaşırtacak.

KADINLAR KOĞUŞU KARIŞTI
Gülten parmaklıklar ardındadır. Semra, Gülten'i kurtarmak için Handan'la konuşur ama Handan taviz vermez. Koğuş aramasında Tahsin'i öldüren aletin benzerini ele geçiren Semra, Handan'a karşı savcı ile işbirliği yapmak ister. Suzan'ın revirde kalması nedeniyle Dr. Tarık'la tartışan Handan zor günler geçirmektedir. atv 22.00