kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erdoğan, torunuyla balık keyfi yaptı

Trabzonlu ünlü balıkçı Fevzi Hoca'nın restoranına giden önceki gece Başbakan Erdoğan ile eşi, çocukları ve torunuyla mezgit balığı yedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Erdoğan, torunuyla balık keyfi yaptı
Liderler, yeni yıla evlerinde aileleriyle girmeyi tercih etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yılbaşını Ankara'da geçirdi. Başbakan Erdoğan ise önceki akşam Ankara'ya dönerek ailesiyle birlikte balıkçı keyfi yaptı. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, ABD'den yılbaşı izni için gelen oğlu Bilal Erdoğan ile gelini Reyyan Erdoğan ve torunları Ahmet Akif ile birlikte Söğütözü'ndeki "Fevzi Hoca" adlı balık restoranında yemek yedi. Restoranda yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan ailesinin tercihi mezgit oldu.

MUHALEFET ANKARA'DA
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yeni yıla Ankara'da evlerinde girdi. Bahçeli, ablası Serpil Bahçeli ile 2008'e merhaba dedi. Bahçeli açısından yeni yılın bir başka özelliği bulunuyor. Bugün Bahçeli'nin doğum günü... 1 Ocak 1948 doğumlu olan Bahçeli, bugün 60 yaşını dolduruyor. Baykal da yeni yıla ailesi ile birlikte girdi. Çocuklarına ve torunlarına düşkünlüğü ile bilinen Baykal, ailesini yılbaşı nedeniyle Angora'daki evine topladı. Baykal ve eşi Olcay Hanım, evlerinde oğulları Ataç Baykal ve eşi, kızı Aslı ile torunları Deniz, Mehmet ve Alican'ı ağırladılar. Yılbaşı gecesinde önemli bir de ayrıntı da yaşandı. 11 Kasım'da Aslı Baykal ile evlenerek aileye katılan Ataç şirketler Grubu ortaklarından Halil Ataman da ilk kez yeni yıla Baykal ailesi ile birlikte girdi. Sincan'da cezaevinde bulunan DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş ise yeni yıla hapiste girdi. DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, yeni yılı Ankara'da ailesiyle evinde karşılarken, DTP kurmayları da seçim bölgelerindeydi. ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, yeni yılı ailesiyle İstanbul'da karşıladı. ANKARA