kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cildinizi 24 ayar bir bakımla şımartın

28.12.2007
Yeni yılı ışıl ışıl bir ciltle karşılamak isteyenlerin imdadına 'UMO 24 Ayar Altın Yüz Bakımı' yetişiyor. Formül kırışıklıkları yok ediyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cildinizi 24 ayar bir bakımla şımartın
ABD'nin ve dünyanın en prestijli SPA merkezlerinde uygulanan 'UMO 24 Ayar Altın Yüz Bakımı' Türkiye'de de yoğun ilgi görüyor. Yeni yıla ışıl ışıl bir ciltle girmek isteyen kadınlar, Clinic İstanbul'da yapılan 24 ayar cilt bakımıyla kırışıklıklarından ve ciltlerindeki lekelerden kurtuluyor. Cildi yaşlandıran serbest radikallerle mücadelede en etkili yöntem olarak kabul gören cilt bakımı, sağlıklı hücrelerin gelişmesine yardımcı olarak cilde 24 ayar altın ışıltısı kazandırıyor. Uzmanlar altının cilde etkilerini şu şekilde sıralıyor:

* Kolajen azalmalarını ve elastin bozulmalarını yavaşlatan altın, cilt sarkmalarını önleyerek cildi gerginleştirip sıkılaştırıyor.

* UMO teknolojisiyle yapılan bakım, nemi cilde depolayarak cildi daha yumuşak ve elastik hale getirirken, ince çizgi ve kırışıklıkları da azaltıyor.

* Altının anti-enflamatuar özellikleri cilt enflamasyonunu azaltıyor. Böylelikle melanin salgılamasını yavaşlatarak yaşlılık lekelerini ortadan kaldırıyor.

* Altın, cilde zarar veren serbest radikallerle savaşarak cildin erken yaşlanmasını önlüyor.