kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Başak

Yeni Haber
BAŞAKLAR'IN İŞ HAYATINDA BAŞARI BAŞROLDE OLACAK!

Zeki ve zor beğenen Başak burcu insanları yeni yılda mutlu sürprizler yaşayacak. Evren önümüzdeki günlerde onlara muhteşem bir beraberlik ve ruh eşini bulma şansı tanıyacak..

2008 yılı sizin için mutlu sürprizlerle dolu olacak. Fırtınalı kararlar alacaksınız. Evli olanlar çocuk sahibi olabilir. Bu yıl muhteşem bir beraberliğe hazır olmalısınız. Yalnızsanız ve aşk arıyorsanız; işte size dopdolu bir yıl! Ruh eşinizin bir yerlerde sizi beklediğini görecek ve gözlerinize inanamayacaksınız. Son yıllarda kan bağınızın olduğu kişilerle bazı sürtüşmeler yaşamıştınız. Bu yıl dargınlıklara son vermek için elinize birçok fırsat geçecek. İlişkilerinize farklı bir boyut getireceksiniz. Evren sizin her türlü yardımlaşmanızı destekliyor. Sorumluluk duygunuzun ağır basması sizi yoracak ama siz bu sorunlarla başa çıkacaksınız. Bu yıl tüm ilişkilerinizde uyumlu olmaya özellikle dikkat edeceksiniz. Beraberliğinizdeki uyumu bu yıl yakalayacaksınız.

Yeni projeler var

Oldukça başarılı günlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak, atılımları birer birer gerçekleştireceksiniz. 7 Ocak-21 Şubat arasında eskiye yönelik işler gündeme gelecek. Geçmişte kalan bazı kişilerle yeni projeler ortaya çıkabilir. 7-21 Mart döneminde, kafanızda olup da gerçekleşmeyen işler için, beklenmedik tekliflere hazır olmalısınız. Bu doğrultuda iş değişiklikleri bile gündeme gelebilir. 23 Mart-16 Nisan tarihlerinde; istemediğiniz işlerle karşı karşıya kalmak motivasyonunuzu negatif etkileyecek. Bu durum; performansınız üzerinde olumsuz etki yaratacak. 16-24 Mayıs'ta iş hayatınızdaki kişilerle birlikte sosyal aktivitilerde bulunacaksınız. 1 Temmuz-1 Eylül arasında, iş değişiklikleri olumlu yönde gerçekleşebilir. Bu konuda sevineceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleşen bu değişimler maddi yönden tatmin edici olacak. Eylül sonlarında, sözlerinize dikkat etmeli, sarf edeceğiniz her kelimenin önemine haiz olmalısınız. Yıl sonunda, bir yakınınıza maddi açıdan destek vermeniz gereken şartlar ortaya çıkabilir.

Belinize dikkat edin

2008'de sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacak. Bu nedenle vitamin ve kalsiyum desteği almalısınız. Yılın ilk 3 ayında beslenme ve egzersiz programları uygulamak, organizmanızı güçlendirecek. İlkbahar aylarında fiziksel hassasiyetiniz artabilir. Bel bölgenizi incitmemeye çalışın. Yaz aylarında el ve ayaklarınıza özen gösterirken, fiziki yapınızı destekleyen her türlü egzersizi yapmalısınız.

YENİ BİR SEVGİLİ İLE HAYATINIZ DEĞİŞECEK

Başak kadını için aşk: 8-23 Ocak arasında karşınıza çıkacak bir partner adayına hazırlıklı olun. Bu beraberlik sizin için çok önemli olacak. 18-26 Ocak arasında, partnerinizle gerçekleştiremediğiniz fırsatları yaşama geçireceksiniz. 7-21 Mart döneminde o kişiyle olan uyumunuz artarken, birlikte sosyal aktivitelere katılacaksınız. Bazı Başaklar için ayrılık kararları gündeme gelecek. 15-23 Mart tarihlerinde, partnerinizle aranızda maddiyata bağlı sürtüşmeler meydana gelecek. Bu konuda, olabildiğince soğukkanlı davranarak olayı yatıştırmak sizin elinizde. 6-20 Nisan arası, yeni ilişkilerden kaçının. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, gerçekleri görmezlikten gelerek olayları akışına bırakacaksınız. Mantığınızı elden bırakmayın.

KALBİ BOŞ OLANLAR KARARSIZLIK ÇEKECEK

Başak erkeği için aşk: 2008 sizi hayalinizdeki beraberliğe yakınlaştırabilir. 4-22 Haziran tarihleri arasında partnerinizle birlikte gelecek için alacağınız kararların sağlıklı olması; birlikteliğinizin temellerinin sağlam olduğunu size kanıtlayacak. 13-21 Temmuz döneminde, kalpleri boş olanlar için kararsız günler yaşanacak. Uygun tercihleri yapmak için seçenekleri ince mantık süzgecinizden geçirerek doğru kişiyi seçmek elinizde. 21 Temmuz-30 Ağustos arasında; partnerinizle aranızda beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu konuda çevreden gelecek etkilere karşı uyanık olun. 13 Eylül-8 Kasım'da yeni tanışacağınız kişi yaşamınıza renk getirecek, hayata daha fazla bağlanacaksınız. 27 Kasım-11 Aralık döneminde ise hayatınızda oluşacak yenilikler; partnerinizle ortak paydalarınızı artırcak.

Kariyerde yükselme var

Kendilerine yeten ve mantık ile duygu arasında karmaşa içine düşmeyen Başak burcu insanları, yeni yılda aşkı mantık süzgecinden geçirecek. Seçici ve eleştirel tutumlarıyla iş hayatında parmakla gösterilen bu insanlar, kariyerlerine yeni başarılar ekleyecek. Üst düzey yöneticiler için 2008 pek çok açıdan parlak bir sene olacak.

BAŞAK (23 Ağustos-23 Eylül)

Kişisel özellikleri: Zeki, kurnaz, müşkülpesent, eleştiren, soyuttan çok somut şeylere inanan.
Yönetici gezegeni: Merkür
Rengi: Gri veya lacivert
İhtiyaç duyduğu özellik: Geniş bakış açısı
En büyük özlemi: Yararlı ve üretken olmak
İyi yönleri: Zeki, analiz edebilen, detaylarla uğraşan kişiliklerdir.
Kötü yönleri: Kırıcı eleştiriler
Anlaştığı burçlar: Boğa-Oğlak
Anlaşamadığı burçlar: İkizler, Yay, Balık
İdeal meslekleri: Öğretmen, psikolog, istatistikçi, muhasebeci
Uğurlu günü: Çarşamba

ÖNEMLİ GÜNLER

Aşkta hareketli günler: 18-26 Ocak, 14-22 Haziran, 13 Eylül-8 Kasım, 27 Kasım-11Aralık
Aşkta sizi zorlayan günler: 8-23 Ocak, 7-21 Mart, 15-23 Mart, 6-20 Nisan, 13-21 Temmuz, 1 Temmuz- 1 Eylül
İşte hareketli günler: 7-21 Mart, 16-24 Mayıs, 17 Haziran
İşte sizi zorlayan günler: 7 Ocak, 21 Şubat, 23 Mart

BAŞAK ÜNLÜLERİ

Hande Ataizi, Gülben Ergen, Uğur Dündar, Gamze Özçelik, Michael Jackson, Vitali Hakko, Peter Sellers, Ray Charles, Ingrid Bergman, Agatha Christie, Greta Garbo, Leo Tolstoy, Sophia Loren, Hale Soygazi, Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın, Burak Kut.