kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yılbaşı sepetleri nerede ne kadar?

Yeni Haber
Alışveriş merkezlerinin yeni yıl için özel olarak hazırladıkları, içinde çeşitli ürünlerin bulunduğu yılbaşı sepetleri 25-149 YTL arasında satılıyor.

Her firmanın değişik adla satışa sunduğu, içeriğindeki ürün yelpazesine göre fiyatları değişen sepetlerde, yılbaşı mumundan, çikolatasına, kahveden kuru yemişe kadar çok sayıda ürün bulunuyor.

Özdilek Alışveriş Merkezlerinin vitrinlerini süsleyen 3 çeşit yılbaşı sepetinde ortak olarak sunulan tek şey ''Yılbaşı'' nakışlı Özdilek Havlusu.

Özdilek'in, yılbaşını ucuza geçirmek isteyenler için 24,90 YTL'den satışa sunduğu 'Define'' adlı sepetin yanı sıra ''Turkuaz'' adlı sepet 44,90 , ''Superior'' adlı sepet ise 84,90 YTL'den satılıyor.

Müşteri portföyünü göz önünde bulunduran Carrefour ise her yıl olduğu gibi bu yıl da ''Alkolsüz'', ''Ekonomik alkollü'' ve ''Lüks alkollü'' sepetleri satışa sundu.

Çeşitli markalarda içecekler, çikolatalar, kuru yemiş, kahve, aile boyu cips, tütsü ve oyun kağıdının da aralarında bulunduğu 19 çeşit ürünün yer aldığı ''Alkolsüz sepet'' 26,90 YTL'den satılırken, içeriğinde gıda ürünlerinin yanı sıra rakı, kırmızı şarap ve bira bulunan ''Ekonomik alkollü sepet'' 52,90 YTL, gıda ürünleri ile viski, kırmızı şarap ve biradan oluşan alkollü içecekler ve 10 paket sigaranın bulunduğu ''Lüks alkollü sepet'' 84,90 YTL'den satılıyor.

Metro Grosmarket de, çeşitli illerdeki alışveriş merkezlerinde çiçek ve ağaç adlarından esinlenerek hazırladığı 7 çeşit yılbaşı sepetini satışa sundu. Metro mağazalarında alıcılarını bekleyen ''Meşe'' adlı en ucuz sepetin fiyatı 49, ''Alkolsüz Sedir'' sepetinin fiyatı ise 59 YTL. Metro'daki sepetlerden ''Fulya'' 85, ''Meşe'' 99'', ''Orkide'' 105, ''Lilyum'' 125 ve en pahalı sepet olan ''Çınar'' 149 YTL'den alıcı bekliyor.

Migros ise yılbaşına özel hediyelik eşyalarda yıl sonuna kadar yüzde 40 indirim uygularken, 3 farklı çeşit yılbaşı sepetiyle de evinde yeni yılı geçirmek isteyen ya da sevdiklerine sepet hediye etmek isteyenlere seçenekler sunuyor.

Migros'un 24,90 YTL'ye satışa sunduğu ''Klasik Sepet''te koladan çikolataya 16 çeşit gıda ile tombala bulunurken, 47,90 YTL'lik ''Butik Sepet''te rakı, şarap, bira gibi alkollü içecekler ile papatya çayının da aralarında bulunduğu gıda ürünleri ve sakız, 79,90 YTL değerindeki ''Prestij Sepet''te ise viskiden votkaya çeşitli alkollü içecekler ile gıdalar yer alıyor.

''Yılın En Güzel Yılbaşı Sepetleri Kipa'dan ''sloganıyla üç çeşit sepeti müşterilerinin beğenisine sunan Kipa'nın, 29,90 YTL'lik ''Alkolsüz' Sepet''i ile 49,90 YTL'lik ''Alkollü Sepet'' ve 85 YTL'lik ''Lüks Alkollü Sepet''te çeşitli seçenekler sunuluyor.

Alışveriş merkezlerinin yanı sıra giyim firmaları da, sevdiklerine yılbaşı hediyesi vermek isteyen müşterileri için özel kataloglar hazırladı.

VAKKO'NUN KATALOĞU

Vakko, ''Vakko imzalı yeni bir yılbaşı, yeni bir armağan dünyası'' sloganıyla hazırladığı ''Yılbaşı kataloğu''nda, çok seçenekli armağan setlerini müşterilerine ulaştırıyor.

Gümüş kaplama tabaktan şekerliğe, tepsiden mumluğa, çaydanlıktan sütlüğe çeşitli ürünlerini 79-790 YTL arasında değişen fiyat seçenekleriyle satışa sunan Vakko'da , ''Kündekari'' ve ''Kaftan'' desenli bardaklar, kadehler ve kadeh takımları 125-390, ''Baobab'' ve ''Mızensır'' koleksiyonlarındaki mumlar 110-790, ''İkbal'' ve ''Semazen'' desenli 2'li çay fincanları 88-260 YTl arasında, deri kaplı kahve makinesi de 490 YTL'den satılıyor.

Vakko'ya özel üretim tavla 750, deri kutulu oyun kağıdı 115, yastıklar 135-295, çeşitli miktarlardaki ''Vakko'' imzalı şekerleme ve çikolatalar ise 14-150 YTL'den satılıyor.

Vakko'nun çok seçenekli özel armağan setlerinde ise fiyatları 819.50 ile 2 bin 209 YTL arasında değişen 16 çeşit ''Erkek Seti'', 217 ile bin 252 YTL arasındaki 10 çeşit ''Bayan Seti'' bulunuyor.

BEYMEN'DE HEDİYE SEPETLERİ

Müşteri talebi doğrultusunda ''Beymen'' imzalı ürünlerden ''Erkek Sepeti'' ve ''Kadın Sepeti'' oluşturan Beymen'in erkeklere özel sepetinde gömlek, kravat, kol düğmesi ve çikolata, kadınlara özel sepetinde ise gömlek, fular, makyaj seti, üçlü parfüm gofresi ve çikolata yer alıyor.

Beymen'in sepetlerindeki erkek gömlekleri 89, kravatları 69, kol düğmeleri 29, kadın gömlekleri 259, makyaj seti 80 YTL'den satılırken, kadın fularlarının fiyatları isteğe bağlı olarak 24-145, 3'lü parfüm gofreleri 110-240, çikolatalar ise 29-79 YTl arasında değişiyor.

Firma, isteyenler için bu ürünleri tek olarak yeni yıla özel ambalajlarında da müşterilerinin beğenisine sunuyor.

AA