kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ŞELALE KADAK

Taviloğlu'nun en mutlu gecesi!

Telefonda, 'Mutlaka gelmelisin. Dostları İstinye Park'taki yeni mağazamda topluyorum' dediği gün, gazetelerde çıkan Nişantaşı Mudo reklamlarına atıfta bulundum. "Ne güzel düşünmüşsünüz. Fotoğraf çok etkileyici. Nişantaşı bu çiçekçiler olmadan olmaz, değil mi" dedim. 'İyi ama Şelale, neden telefon açıp da bana bunları hemen söylemedin, çok seviniyorum bu yorumları duyunca' dedi. Yani öylesine de duygusal bir adam Mustafa Taviloğlu.
O duygusallık ve belki de hakikaten'iyi niyetli' olmak, o akşam Mudo'nun İstinye Park'taki mağazasını hınca hınç işadamı dostlarıyla doldurdu. Ancak ilginç olan şuydu ki, bu işadamlarının büyük bir kısmı aynı zamanda Mustafa Taviloğlu'nun rakipleriydi. Taviloğlu davetine herkesin katılmış olmasından büyük memnunluk duymuştu ve bana "Ben arkadaşlara kavgadan ziyade hep işimize bakalım mesajı veriyorum. Belki de iyi niyetle baktığımı hissediyorlar. Hepsi geldiği için çok gururlandım" diyordu.
Taviloğlu, Mudo'yu Anadolu'da büyük bir hızla büyütüyor. Önce Bursa, sonra Antalya, Mersin ve Ankara'da Türkiye'nin 6 bin metrekarede en büyük mobilya mağazası ardı ardına açılacak. O akşam üstüne basa basa dünya markası olmaya değil, Türkiye markası olmaya çalıştığını söyleyen Taviloğlu, inanıyor ki, iyi bir Türkiye markası olursa yabancılar da ona gelecek. İşte bu yüzden İstanbul'da 5 büyük projesini daha hayata geçirmek için çalışıyor.
İstinye Park'taki Mudo mağazasında en güzel sürpriz ise bence Bebek'teki Mangerie'de müthiş yemekler yapan Elif Yalın Topkaya'nın yeni mekanına ev sahipliği yapıyor olması.