kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Günün içinden

Tahkim'den Beşiktaş'a ret!
FUTBOL Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Nobre'nin gördüğü bir sarı kartın kaldırılması için yaptığı başvuruyu reddetti. Ligin 5'inci haftasında Ankaraspor-Beşiktaş maçının son dakikasında Nobre'nin attığı gol 'elle oynama' gerekçesiyle geçerli sayılmamış, itirazlar üzerine hakem Nobre'ye sarı kart göstermişti. Pozisyonun TV görüntülerinde elle oynanmadığının belirlenmesi üzerine Beşiktaş sarı kartın iptali için Tahkim Kurulu'na başvuru yapmıştı. Ancak Tahkim dünkü toplantısında talebi kabul etmedi

Ç.Rize, Sinan'ın peşinde
ÇAYKUR Rizespor Başkanı Abdülkadir Çakır, Bursaspor'un golcüsü Sinan Kaloğlu'nun transferi için kulübüne resmi teklif yaptıklarını açıkladı. Çakır, takımın iki kalecisi Metin Aktaş ve Serkan'ın takımdan ayrılması nedeniyle Gonzales'in yedeği olabilecek bir kaleci alacaklarını ve sol bek Ergün Teber'i de Gençlerbirliği'ne gönderdiklerini açıkladı.

Batdal paylaşılamıyor
TFF 2. Lig 2. Grup ekibi Bucaspor'un ümit milli oyuncusu Mehmet Batdal'a, Konyaspor da talip oldu. Gençlerbirliği'nin de istediği Batdal'ın transferi için Konyaspor'un eski başkanı Ahmet Şan ile Bucasporlu yöneticilerin bir araya geldiği belirtildi. Bucaspor Başkanı İsmet Çiftçi, genç futbolcu için 900 bin YTL istediklerini bildirdi.

Hertha, Kavlak'ı istiyor
ALMANYA 1. Lig ekibi Hertha Berlin, Avusturya 1. Ligi'nin Rapid Wien takımından Veli Kavlak ile ilgileniyor. Hertha'nın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için sezon başı 1.5 milyon euro ödemeyi kabul ettiği ancak transferin o dönemde gerçekleşemediği öğrenildi.

Yıldız basketçiler farklı
YILDIZ Milli Erkek Basketbol Takımı, Romanya'da dün başlayan Balkan Şampiyonası'nda çıktığı ilk maçta Makedonya'yı 78-47 yendi. Ay-yıldızlı ekip, ilk yarıyı da 38-21 önde kapadı. Türkiye bugün Yunanistan ile karşılaşacak. Öte yandan Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde dün oynanan karşılaşmada BOTAŞ Spor sahasında, Panküp TED Kayseri Koleji'ni 77-66 mağlup etti.

Atletizm ödülleri dağıtıldı
"ATLETİZM Gala 2007" ödülleri dün Ankara'da Atletizm Federasyonu'nun düzenlediği törenle verildi. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun da katıldığı gecede dün 72. Büyük Atatürk Koşusu'nda erkeklerde birinci olan Abdülkadir Türk ile ilk 10'a, bayanlarda da birinci olan Etopyalı Emebet Bacha Lencho ile ilk 6'ya giren sporculara madalya ve kupa ile çeşitli ödüller verildi. Anadolu Ajansı Spor Haberleri Redaktörü Gökhan Akengin atletizme desteğinden dolayı, Halil Akkaş ile Elvan Abeylegesse de yılın en başarılı sporcuları olarak ödüllendirildiler.