kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Halkalı'daki polis lojmanlarının bahçesinde bulunan otomobiller atılan motolof kokteyli yüzünden alev aldı. 5 araç kül oldu 2'si ise kısmen yandı.

Neronlar 5 polisin özel aracını yaktı

Fatih ULAŞ SABAH
Halkalı'daki polis lojmanlarında terör estiren Neronlar 5 polisin özel otomobili ile 2 araca molotof kokteyli attı. Eyüp'te de bir öğretmenin yakılan aracı kül oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Neronlar 5 polisin özel aracını yaktı
İstanbul'da, araç kundaklamaların arkası kesilmiyor. Kimlikleri tespit edilemeyen saldırganlar önceki gecede Halkalı'da polislerin oturduğu sitede 7 otomobili kundakladı. Polis memurlarına ait 5 araç tamamen yanarken 2 otomobil kısmen zarar gördü. Aynı gece Eyüp'te de 25 yıllık bir öğretmene ait otomobil molotof kokteyli atılarak yakıldı.

KOVAYLA SU TAŞINDI
Halkalı Toplu Konutlar 1. Etap'taki polis lojmanları yanında bulunan ve genellikle polislerin oturduğu Klimalı Konutlar'ın otoparkında park halinde bulunan 7 otomobil, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Site sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bu arada vatandaşlar da kovalarla su taşıyarak alevleri söndürmeye çalıştı. Bir saat süren çalışmaların ardından alevler tamamen söndürüldü. Ancak, polis memurlarına ait olduğu öğrenilen 5 araç tamamen kullanılmaz hale gelirken, 2 otomobil de kısmen yandı. Kundaklama olayı Emniyet birimlerini de alarma geçirdi. İtfaiye ile birlikte olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olayın ardından motosiklet ve otomobille kaçan 3 saldırganın peşine düştü. Olay Yeri İnceleme ekipleri ve bomba uzmanları araçların molotof kokteyli ve benzin dökülerek yakıldığı belirlendi. Yaklaşık 3 saat sonra ise Eyüp Merkez mahallesi İdris Köşkü caddesinde bir otomobil, kimliği belirsiz kişiler tarafından molotof kokteyli atılarak yakıldı.

BİR KUNDAKLAMA DAHA
Bu arada dün gece Eminönü'nde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Hacıkadın mahallesi Ayrancı sokakta bulunan Ahmet Fazlı'ya ait araç, kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Alevler, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülürken, otomobilin motor kısmında maddi hasar oluştu.