kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nikâh günü kızını kaçırdı

Erdo?an CANKUŞ
Muğla'da bir baba kızını nikâhtan hemen önce otomobille kaçırınca damat adayı da filmlerdeki gibi aracın üstüne atladı..
Muğla'da bir kişi, evlenmesini istemediği kızını, nikâh kıyılacağı gün Nüfus Müdürlüğü'nün önünden kaçırdı. Muğla Üniversitesi Felsefe Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan A.Ş. (19) iddiaya göre bir süre önce Muğla'da kuaförlük yapan M.B. ile evlenmeye karar verdi. Ancak M.B.'nin babası B.Ş., kızının üniversiteyi bitirmeden evlenmesine karşı çıktı. Baba B.Ş. kızıyla görüşmek istedi. M.B. bunu engelledi.

BABA PLAN YAPTI
Bunun üzerine bir plan yapan baba, M.B.'nin annesi Z.K.'ye evliliğe izin verdiğini söyledi ve nikâhın Fethiye'de yapılmasını istedi. Tam imza saati geldiğinde A.Ş. ve M.B. de Fethiye Nüfus Müdürlüğü'ne geldiler. Bir anda kızın koluna giren iki kişi A.Ş.'yi Fethiye PTT Binası ardındaki taksi durağı önünde onlarca kişinin gözü önünde B.Ş'nin de içinde bulunduğu bir otomobile bindirerek kaçırdı. Olayı gören M.B.'de genç kızın kaçırılmasını engellemek için filmlerdeki gibi otomobilin önüne atlayıp kaportaya tutundu. Ancak 40 metre sonra düştü. Polis, B.Ş., A.Ş., M.B. Z.K.'yi gözaltına aldı.
Haberin fotoğrafları