kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Küçükçekmece'de 4 araç kundaklandı

Yeni Haber
Küçükçekmece'de, kundaklanan 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Kanarya Mahallesi Turna Caddesi Penguen Sokak'ta park halinde bulunan 34 EF 6708 ve 34 VH 2876 plakalı kamyonetler, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Araçlarda çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bu arada, Sefaköy Fevzi Çakmak Caddesi Ülkem Sokak'ta park halinde bulunan 34 AB 5759 plakalı minibüs de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Kısa sürede minibüsün tamamını saran alevlere, olay yerine gelen itfaiye ekibince müdahale edildi. Minibüs, itfaiyenin yangını söndürmesine rağmen kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, 34 AE 7282 plakalı kamyonet de TEM Otoyolu yanyol Sefaköy mevkinde devriye gezen polis ekipleri tarafından alevli şekilde yanarken görüldü. Olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürülen yangında tamamen yanan kamyonet, kullanılamaz hale geldi.

Polis, yol üzerinde terk edilmiş halde bulunan kamyonetin, çalıntı olabileceği ve bu yüzden yakılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

(AA)