kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İkili, işte bu restoranda baş başa akşam yemeği yedi.

'Paylaşılamayan erkeği' Lindsay Lohan kaptı

Son aylarda Paris Hilton ve Mary-Kate Olsen arasında bir türlü paylaşılamayan Yunanlı varis Stavros Niarchos'u genç oyuncu Lindsay Lohan kaptı! Geçtiğimiz günlerde baş başa suşi yiyen ikili, geceyi de birlikte geçirdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Paylaşılamayan erkeği' Lindsay Lohan kaptı
Hollywood yıldızlarının gözdesi olan Yunanlı varis Stavros Niarchos, çapkınlık listesine yeni bir isim daha ekledi. Bir süredir adı hem Paris Hilton hem de Mary-Kate Olsen'la birlikte anılan Niarchos, şimdilerde Lindsay Lohan'la görüşüyor. Geçtiğimiz günlerde Beverly Hills'te bir restoranda baş başa sushi yiyen ikili, geceyi de otelde birlikte geçirdi.

YENİ BİR SAYFA
Bir süredir Riley Giles'la aşk yaşayan Lohan'a yakın kaynaklar, güzel yıldızın Giles'la yollarını tamamen ayırdığını söylüyor. Utah'taki rehabilitasyon kliniğinde tanıştığı Giles'la uzun süre birlikte olan Lohan, sağlığına kavuşur kavuşmaz sevgilisini de değiştirmiş oldu. Rehabilitasyon sonrasında hayatında yeni sayfa açmak isteyen Lohan, "Hayatımda bana eski günlerimi yaşatacak hiçbir şeye yer vermek istemiyorum" diyor. 2006 yılının eylül ayında Stavros Niarchos'la kısa süreli ilişki yaşayan Lohan'la Niarchos'un çok iyi anlaştığı biliniyor.