kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yaylar'ın aşk ve parada yıllarca ektiklerini biçme zamanı geldi

FİLİZ ÖZKOL
İyimser ve özgürlükçü Yaylar, 2008'de iş yerinde hareketli günler yaşayacak. Birbiri üstüne alacakları teklifler, akıllarını karıştıracak İyimser ve özgürlükçü Yaylar, 2008'de iş yerinde hareketli günler yaşayacak. Birbiri üstüne alacakları teklifler, akıllarını karıştıracak..
Ufkunuzun genişleyeceği, yeni düşünce kavramları ile farklı boyuta geçeceğiniz bir yıla hazırlanın. Bu yıl maddi gelirlerinizi en yüksek düzeye çıkaracaksınız. Yıllarca size yetecek maddesel varlığa kavuşabilirsiniz. Bu yıl yeni fikirlere her zamankinden daha yoğun şekilde eğileceksiniz. Geçmişte ektiklerinizin karşılığını yeni yılda, hem para hem aşkta fazlasıyla alacaksınız.

BAŞARI SİZE SÜRPRİZ OLACAK
Bu yıl yeni fikirler ve yeni işler ilginizi çekecek. Aklınıza gelmeyen konularda başarı kazanmanız mümkün. 2008'de önemli bir proje üstünde çalışacaksınız. İş yaşamınızda radikal kararlar alacaksınız. 1 Ocak-18 Şubat günlerinde önemli gelişmelere sahne olacak işler yapacaksınız. Kişisel becerilerinizi ortaya koyacaksınız. 21 Şubat'tan bir hafta sonrası da önemli iş bağlantılarının yapılacağı dönem olacak. 19 Nisan-28 Mayıs tarihlerinde, işinizle ilgili önemli kararlar almaya kalkışmayın. 16- 24 Mayıs arasında ortaklarınızdan alacağınız kararlarla kendinize yeni fırsatlar yaratacaksınız. 1 Temmuz-16 Eylül tarihleri arasında da kariyerinizde önemli değişimler olacak. Farklı bir şirkete başlayabilir, ofisinizi başka bir şehre kaydırabilirsiniz. 29 Ekim-12 Kasım döneminde çıkmayı planlayacağınız tatil ise bol kazançlı yeni bir iş teklifini kaçırmanıza neden olabilir. 8-16 Kasım arasında, işteki önemsiz aksamalar ve organizasyon bozuklukları canınızı sıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla ortak yapacağınız işler gündeme gelecek. 27 Kasım-11 Aralık tarihleri yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir dönem.

ÖFKENİZE HAKİM OLMANIZ ŞART
Bu yıl düşüncelerinizle başbaşa kalacak ve geçmişi irdeleyeceksiniz. Eski olayların sizi yıpratmasına artık izin vermeyeceksiniz. 7 Ocak, 7 Şubat ve 21 Şubat günlerinde gergin olabilirsiniz. Öfkenize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak.